![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#4 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
to nie do konca tak
![]() posty o cracki przestaly byc tu mile widziane po ich lawinowym wystepowaniu na cdr forum dlatego tez Misiek uznal ze tego juz za duzo i tak zostalem moderatorem ![]() a dlatego nie sa tu chciane bo to jest forum o nagrywaniu a nie wyszukiwarka crackow Cytat:
raz na jakis czas przepuszczam takie pytanie o ile nie ma na nie odpowiedzi na astalavista czy underpl.org (i wyszukiwarkach tam sie znajdujacych) bgn troche chyba zle to odbierasz ja nie jestem zadne ONI i to nikt tutaj tego nie wymyslil tak juz jest w sieci ze niektorych rzeczy nie powinno sie poruszac w niektorych miejscach - ale tego akurat Tobie nie musze mowic ![]() i masz racje zawsze mozna sprobowac ale patrz czesc o underpl i oczywiscie nie za czesto ![]() i wcale nie musze balowac zeby ktos zdazyl dostac odpowiedz ![]() ![]() a jaki w tych sprawach jestem to mniej wiecej wie PIO ![]() pozdrawiam wszystkich ps tak w ogole to temat tez nie o nagrywaniu ale dot tej czesci forum wiec jak widac zostal nie naruszony ^_^
![]() |
|
|