![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
![]()
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum!
![]() Mam problem. Próbowałem nagrywać z obrazu płyty (obrazy były na 100% ok) gry Need For Speed Hot Persuit 2 oraz Harry Potter Chamber of Secrets. Korzystałem z poradnika VLuka odnośnie nagrywania SD2.80 (wyłączona opcja Korekcja EFM), ustawiłem tak jam tam było napisane i niestety nie udało się. Nagrane gry nie działały ani na mojej nagrywarce (kombinowałem z ukrywaniem ATIP - nie pomogło) ani na cdrom LGx48. W jednym jak i drugim przypadku zawsze pojawiał się komunikat o włożeniu oryginalnego CD. Używany program to Alcohol120% v.1.4.0 (build 103). Windows XPpro+SP1. Co się dzieje z moją nagrywarką? Czy jest uszkodzona? Ponoć nie ma potrzeby uaktywniania opcji korekcji EFM dla tego LiteOn'a. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nasuwa sie pytanie - czy obrazy byly robione 'pod cracka' czy 'pod oryginal' - bo jesi to sa biny z sieci to nie zrobisz z tego nic pozadnego
jesli ejdnak to obrazy clona/alk/bw - to twoj sprzet powinien to lyknac bez problemu... sprawdz na innym systemie op - moze u kumpla/w szkole itp - jesli tam pojdzie - co ejst prawdopodobne, trzeba bedzie kombinowac z crackiem... lub emulowac zabezpieczenie w deamonei/alkoholu...
![]() |
|
|