![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.10.2005
![]() |
LG GSA-4163B w obudowie USB 2.O problem
Mam wyzej wymieniona nagrywarke w obudowie i problem z nagrywaniem poprostu zawiesza sie i stoi w miejscu tzn. zacznie nagrywac i po jakims nie okreslonym czasie wszsytko stoi nie moznanawet otworzyc podgladu zdazen ani odlaczyc jej normalnie z USB poprostu stoi i nic sie nie dzieje na wieki tylko wylaczenie pradu pomaga nawet windzie.System XP Pro SP1 USB 2.0 i inne rzeczy poinstalowane, program nie istotny czy Nero czy Decrypter cokolwiek a najdziwniejsze ze nie dzieje sie to zawsze czasami normalnie nagra od plyt tez nie zalezy probowalem roznych.Kazda sugestia mile widziana !!!
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.08.2005
![]() |
mam dokladnie ten sam problem, z ta sama nagrywarka, mysle ze wydali jakas wadliwa serie, nie ma nic zeby temu zapobiec szukam od kilku tygodni softu i nic nie ma, nie moge tez zrobic update biosu kupilem nawet orginalne programy do nagrywania, bo myslalem ze to jest problem, ;(
|
![]() |
![]() |
#3 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardzo ważny jest też producent kieszeni USB, a dokładniej chipa sterującego
![]() Takoż samoż ważna jest platforma sprzętowa kompa, a dokładniej chipset płyty głównej A co za tym idzie to i stery do niego ![]() No i ważny jest też wgrywany bios, najlepiej jak by był do urządzenia zewnętrznego ![]()
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.08.2005
![]() |
nie mam pojecia jaki moze byc producent kieszeni USB nic nie pisze na obudowie, a co do sterow i biosow prubowalem juz wiele, ale podejrzewam ze wszystkie ktore mialem byly do urzadzen wewnetrznych, wiec nie udal mi sie updade, bede wdzieczny za jakies linki albo slady do sterow i biosa do tej wypalarki, mam tez pytanie czy jest pozliwosc wywalenie nagrywarki z kieszeni i sprawdzic podpiac ja jako urzadzenie wewnetrzne?
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ktoś przecież ją tam wsadził Więc i ktoś może ją wysadzić ![]() Trzeba po prostu się do niej dobrać: czule, delikatnie, namiętnie, bez przemocy, dając od siebie trochę ciepła... ![]()
![]() |
|
|