Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.07.2002, 22:11   #1
Kenjiro
Bywalec

Data rejestracji: 04.06.2002
Kenjiro zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Który program jest lepszy (CloneCD/CDMate/Blindwrite/...)?

Witam wszystkich!

Ciekawy jestem jakich programów używacie do wypalania/kopiowania całych płytek. Przy ostatnich problemach CloneCD z Securomem zastanawiam się nad innymi programami. Blindwrite już ma równie długą tradycję jak Clone, CDMate za to ostatnio zbiera dobre noty... niestety nie mam ani czasu, ani wolnych płyt na testy by sprawdzić jak się różne programy zachowują przy różnych zabezpieczeniach.. choćby przy tym nieszczęsnym SecuromNew. Czy np. taki Blindwrite poprawnie skopiuje tak zabezpieczoną płytkę?? Czy tylko CDMate sobie z tym poradzi??
Jeśli używaliście/używacie, któregoś z tych programów i możecie odpowiedzieć na powyższe pytania, będę zobowiązany :-).

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.07.2002, 23:29   #2
Mr.Rafik
Bywalec

Data rejestracji: 17.07.2002
Mr.Rafik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
blindwrite uzywalem nie przypadl mi do gustu jakos ale progz ok
cdmate nawet nie ruszalem wiec nie wiem
clonecd uzywam i nie mialem problemow z securomem new (mam najnowsza wersje clona) moze sprobuj sciagnac clony xxl 2.0.0.6 jest obecnie najnowsza albo scout
czasami uzywam tez cdr-wina i fireburnera ale to rzadko przewaznie to leci clony xxl i clony cd potem
wiem moze pare adresow juz daje :
http://www.clony.tk/ - clony xxl
http://www.pctip.ch/downloads/dl/20361.asp - scout
Stary 18.07.2002, 00:53   #3
Sopel2
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 17.02.2002
Sopel2 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Na prawdę nie wiem, czemu się czepiasz Clona U mnie Securoma (new) kopiuje bez problemu.8)
Stary 18.07.2002, 01:21   #4
Sniper
Member of Blokers.net

Data rejestracji: 24.04.2002
Sniper niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja w sumie uzywam 2 progzów:
1.CloneCD+ClonyXL/XXL - całe płyty
2.Nero - składaki
i jeszcze nie spotkałem się abym czegoś nie kopnął ( nagrywara LG ), odpukać bo pewno co nowego nadciągnie ;(
Sniper jest offline  
Stary 18.07.2002, 01:25   #5
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Sniper napisa***322;(a)
Ja w sumie uzywam 2 progzów:
1.CloneCD+ClonyXL/XXL - całe płyty
2.Nero - składaki
i jeszcze nie spotkałem się abym czegoś nie kopnął ( nagrywara LG ), odpukać bo pewno co nowego nadciągnie ;(
a do tego czasami cdrwin i miodzio.

woitas jest offline  
Stary 18.07.2002, 10:24   #6
Yahol
Gość

BlindWrite-nie, nie lubię go.
Używam: Clone (the Best)
Nero (sure)
Cd Mate - okazyjnie
z resztą programów to jest, tak, że żaden mi się nie podoba tak jak Clone i Nero.

Estetyka:-D

Stary 18.07.2002, 11:08   #7
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... nie pamiętam dokładnie, ale była taka płyta audio której nie zmógł Clonik a BlindWrite owszem.
Stary 18.07.2002, 15:37   #8
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Oczywiście ja używam CLoneCD
CloneCD is The Best 8)

Twoje uprawnienia: