![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2002
![]() |
czas nagrywania
witam!
Pisze w sprawie czasu nagrywania. Otoz uzywam programu easy cd creator 5.0 i 550mb nagrywa mi w 1,33 sekundy ( Liteon 40x , model s , bios J ) , jednak zauwazylem iz ten czas nie jest do konca prawdziwy , bowiem gdy zostala minuta do wypalenia, wzialem stoper i odliczalem , wyszlo mi na stoperze 1,10 sekund a w programi 1 minuta, wiem iz to nie wiele ,ale sadzicie iz jes to wina programu? p.s pewnie wiele razy juz to bylo ,ale co sadzicie o tym liteon 40x? Czy oplaca sie dac wiecej kasy na teac?
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Wydaje mi sie, ze z tymi czsami, jest jak z podawana predkoscia: to sa dane orientacyjne, przyblizone!!!
Jakos dla mnie nie ma znaczenia, czy nagrywam 1 min 33 sek, czy tez 1 min 44 sek:-D Powiem wiecej czas nagrywania 10 min, tez nie jest mi obcy, i co, i nic, nic mi kompletnie to nie robi:-D Co do nagrywarek: SZUKAJ!!! |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2002
![]() |
tak wiem , masz racje, roznicy jesli jest to bardzo malutka , a co do nagrywarek , to znam wykresy itd ,ale mi chodzi o opinie uzytkownikow , czy dac wiecej dla marki?
#4 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Litek to obecnie bardzo się licząca marka.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Odpowiedź na Twoje pytania
Ad.1. Szukaj (w/g mnie to wina sprzętu) Ad.2. Szukaj (ja nic n/t nie sądzę) Ad.3. Szukaj (w/g mnie - warto) Jakbyś miał jeszcze podobne pytania, to "Szukaj".
#7 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
a nie może ty być przypadkiem związane z tym, że ta minuta, to jest do zakończenia nagrywania tych 550MB a te kolejne 10s jest na lead out?
|
![]() |
![]() |
|
|