![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Lg 8160b i Nero 5551-5556
Dlaczego w nero nie mam podswietlonych opcji "determine maximum speed" i "simulation".Z kolei jak zaznaczam finalize cd to za chwile jest odznaczony?O co chodzi?Dopiero zaczynam sie bawic w wypalanie plyt dlatego moze ktos z Was cos doradzi.Druga sprawa to kwestia Direct Cd.Wedlug mnie troche za duzo zabiera miejsca na jakies swoje pliki i z 700 robi sie 650+.Dlaczego jak dalem mu nazwe plyty to w zwyklym cd'ku nie pokazuje jej.Jest moze cos lepszego od Direct Cd jesli chodzi o nagrywanie bezposrednio z hd na cdr'a?.Ma moze ktos jakies sterowniki do tego LG bo niby nie potrzeba?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
Nero 5.5.5.6 możesz od razu wywalić - pokazuje jakieś błędy w strukturach katalogów, gdy jest dużo nagrywanych plików itp, 5.5.5.1 też mi coś nie za bardzo chodzi, z LG 16x dobrze współpracuje 5.5.4.0 a najlepiej IMO wersja 5.0.4.8 - stara ale jara - polecam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.10.2001
![]() |
![]() Mnie akurat nie chciał dobrze chodzić 5.5.4.0 - nie chciał overburnować. Wrzuciłem 5.5.5.1 i mam spokój - wszystko OK. Nic specjalnego z nim nie robiłem, działa jak go fabryka dała. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|