![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Co wybrać???...
Mam pytanko... a z niego wynika moje "Myślenice"...
Chcę kupić dobrą nagrywarkę - gdzie nie dzwonię do jakiegoś sklepu: inna odpowiedź... W tej chwili myślę i wybieram pomiędzy trzema: Ricoch 8/4/32 Teac 4/4/32 LG 8/4/32 Jest jeszcze jakaś alternatywa do nich?.... Cenowo najlepiej w tej chwili wypada Teac... Ale chciałbym coś najlepszego z przedziału 600-900zł... A może nie warto dodawać ok. 200-250zł do Richocha lub LG?... Dziękuję BARDZO za wszelkie sugestie!... Krzysiek |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.06.2002
![]() |
mam teac i uwazam, ze to b. dobry sprzet choc nie za szybki
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
|
Cytat:
Cześć Co do wyboru nagrywarki to nie polecam LG bo miałem i 2 razy mi ją wymieniali na nową i dalej nic :-( Teraz kupiłem YAMAHE 16x10x40 i jestem bardzo zadowolony, a z tego co słyszałem to TEAC jest super a co do RIOCHA to nikt z moich kumpli nie ma takiego sprzętu to nic nie moge popwiedzieć na ten temat. PZD Schwarz |
|
![]() |
#4 |
Gość
|
Ze swojej strony odradzam Ricoha, pracowalem w serwisie firmy powiedzmy x ktora ostatnio sie szczyci podpisaniem umowy z Ricohem. Sprzet ten trafial nagminnie do naprawy szczególnie jezeli chodzi o combo czyli nagrywarka rw+ DVD co do reszty modeli to tez sie zdarzaly czesto zwroty. Jedyną zaleta tego sprzętu jest obsluga trybu raw.Ze swojej strony polecam sprzet HP i PLEXTOR i odrazu mowie ze nie ze sklepu dlatego ze nie zmiescilbys sie w swoich granicach finansowych. Ale w necie mozna znależc ogloszenia ludzi ktorzy sprowadzaja taki sprzet z Niemiec lub Francji po bardzo atrakcyjnych cenach i moze warto by było zastanowic sie nad takim zakupem? Sam tak kupilem nagryware 12x4x32 Sanyo Scsi i kosztowala mnie cala ta impreza 700zł! i jestem bardzo z niej zadowolony.
|
![]() |
|
|