![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.10.2002
![]() |
Nero i CDCreator razem
Witam!
Mam nagrywarke LiteOn 16102C i W98 problem polega na tym, że Nero nagrywa bez problemu a z CDCeratorem 5.1 są problemy. Komunikat mowi, że należy zainstalować nowszą wersje programu aby ta nagrywarka była obsługiwana. Ze strony producenta programu wyczytałem natomiast, że ten model drukarki powinien być obsługiwany już od wersji 4.05. Wgrałem nowe sterowniki ASPI i też nic. Poradźcie cos ! A może te dwa programy nie mogą byc jednoczesnie zainstalowane? Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Mialem je oba jednoczesnie i nie gryzlu sie: Nero 5.5.xx i EasyCD Creator 5.1 Platinium.
(a po co ECDC- jak jest Nero, Nero jest lepszy, a DirectCD mozna doinstalowac osobno!) |
![]() |
#3 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
ECDC5 i Nero
ECDC5 zainstaluj nie rubrestart tylko zainstaluj pacha 5.31SP4 i dopiero zrob restart bedzie ok. i nero tesz .Nie mozna tylko miec Direct CD i InCD musisz sie zdecydowac na jeden z nich.
ale Nero i ECDC5 moga byc razem A ktory lepszy ,to kazdy ma inne zdanie:-D mozna przeciez uzywac obydwoch. ![]()
#4 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Re: Nero i CDCreator razem
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.10.2002
![]() |
Ha ha! Sam sie z siebie smieje. Sorki za przejezyczenie /piszac poprzedni tekst miałem w strzempach drukarke igłową.
Pozdrawiam i dzieki za pomoc. |
![]() |
![]() |
|
|