![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.11.2002
![]() |
![]()
Audio jak w temacie... hmmm plyta ma widoczny jeden krazek, w clon cd widzi ja jako dwusesyjna przed kazdym nagraniem sa dane, wszystkie sciezki sa tej samej niezbyt duzej wielkosci, poza ostatnimi dwiema - te sa zato ogromne. Nie mozna zrzucic nagran do empe3jek (probowalem kilku programow), odtwarzanie w kompie mozliwe jest tylko poprzez umieszczony na plycie player, ale dzwiek pochodzi podobnie jak w "cactus..." najprawdopodobniej z jakis MP3pro bardzo niskiej jakosci. Spalilem juz na tym 4 cd i nie moge jej nadal skopiowac... Odtwarzacz stacjonarny sony nie widzial kopi wcale, a samochodowy pionieer gubil caly czas sciezki. Mam mp3 player wiec najbardziej odpowiadaloby mi wyciagniecie z tego albumu empe3jek.
Wydaje mi sie ze jest to jakas modyfikacja wspominaego wyzej zabezpieczenia, ale wystepuja chyba jednak roznice... Moze ktos juz sie z tym problemem uporal... Moje nagrywarka to Teac W524E - czy jest mozliwe zgranie plyty i/albo wykonanie kopi ![]() Nie wiecie? Czy po prostu nie chce Wam sie pisac na ten temat? Ostatnio zmieniany przez NPA : 03.12.2002 o godz. 19:07 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|