Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Czy kupić nagrywarkę LiteON czy nie? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/czy-kupic-nagrywarke-liteon-czy-nie-6545/)

TVC 06.03.2002 11:29

Zobaczymy jak ten lgx32 bedzie chodzic za powiedzmy 7 miesiecy????ja chyba jednak kupie lite-on, podobno 2 lata gwarancji?????

Pablo 06.03.2002 11:46

Wiecie co wam powiem.....robicie z igly widly. Wlasnie zajrzalem na wyniki ankiety i teraz juz wiem dlaczego tak wielu ludzi ma problemy z LG. To dlatego, ze tyle narodu ja ma. Gdyby taka sama ilosc ludzi miala LITEON'a, to wtedy bylo by o czym gadac !!!
W tym wypadku mozna porownywac LG z TEAC'em, a nie z LITEON'em !!!

a jezeli chodzi o GOLD STAR'a, to w domu mamu magnetowid tej firmy i po prawie 10 latach ani razu nie byl naprawiany..... ;D .....i nadal mozna na nim przegrywac kasety.... ;D ....dodalem tylko dodatkowe wspomaganie elektryczne....;D

Pablo 06.03.2002 11:51

Aha no wiec rada...dla Autora topic'u

Wez LG i dolaczysz do grona wielu wspoluzytkownikow....problemy beda, ale jest wielu, ktorzy ma takie same problemy, wiec Ci pomoga.
Wez LITEON'a i jezeli nie bedziesz katowal sprzetu, to masz 2 lata spokoju (gwarancja)....a potem....coz, nic nie trwa wiecznie.... :)

jacoob 06.03.2002 18:46

do Face Off
hmmm problemów z własną osobowoscią niemam natomiast ty chyba troszeczkę z pamięcia .Nie wytaczam nikomu wojny a jedynie odpowiadam na twoje hasło
(Więc jeśli masz coś do LG to powiedz !!! )Face Off bez urazy ja naprawdę życzę Ci aby twoja nagrywarka działała jak najdłużej i niemam zamiaru nikogo ganić za to że ma LG ale moje zdanie na temat tej firmy jest takie jakie jest ,bardzo możliwe że za czas jakiś będe psioczył na swojego LITEONa :) i to wszystko.

szczególne pozdrowienia dla Face Off

JACOOB

Face OFF 07.03.2002 10:53

Dzieki za pozdrowienia jacoob !!! Więc jeśli chodzi o psioczenie to ja wcale nie jestem zakochany w LG bo mialem x24 i narzekalem na nia ze wzgledu na brak mozliwosci przekopiowania sd i sd2, ale o x32 musze powiedziec same superlatywy jak narazie. Nie wiem czy za 7 m-cy dalej ja bede chwalil, ale tego nie wie nikt czy akorat nowo upieczony wlaściciel LiteOna za 7 m-c nie bedzie klnął swojego sprzetu bo mu nawali i tu jest sedno sprawy. Ja polecam LG 32/10/40 tym którzy chcą wydać małą kasę a mieć dobry sprzęt, ot i cała FILOZOFIA !!!
.................................................. ...............................
Pozdrawiam
Face OFF

dragal 07.03.2002 14:11

I miec satysfakcje, ze zostalo jeszcze na pifko.
LG32x RULEZ

Face OFF 07.03.2002 16:26

Cytat:

dragal (07-03-2002 14:11):
I miec satysfakcje, ze zostalo jeszcze na pifko.
LG32x RULEZ
Na kilka PIFEK i to z qmplami oraz kupić pare płytek do wysmażenia !!!
.................................................. ...
Pozdrawiam
Face OFF

dragal 07.03.2002 21:56

No i mozna jeszcze kupic samochod. Ostatnio widzialem syrene za 50 zl. Ile to tansze od nagrywarki, a tez mozna nie zle posmazyc ( glownie siebie)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:15.