![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2003
![]() |
TEAC 548E Błąd CRC
CZeść!!
Witam wszystkich mianowicie mmam problem z "CRC" !!! Mam Teac 548E CD- Platinum; Verbatim; Media Store; Hity; CDRW- x12 No name; CDRW Basf x4 Po nagraniu CD (używam Nero 5.5.9.9 i Clone CD 4.2.0.2) w nero jak i w Clone wszystko OK Succesfully. Następnie w celu sprawdzenia płytki czy się dobrze nagrała odpalam ją albo kopiuje z powrotem na twardziela i po pewnym czasie kopiowania wyskakuje błąd CRC a mnie wtedy szlag bierze bo nie wiem o co chodzi !!! nagrywałem MP3, filmy i obrazy w clone. Uda mi się może 1 cd na 10 dobrze nagrać. POMÓŻCIE!!!! daniel2d@poczta.onet.pl |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.02.2003
![]() |
Ja miałem podobny problem tylko na dodatek CloneCd w ogóle nie współpracował z narywarką po 1% wywalał błąd(MEDIUM ERROR:WRITE ERROR) i już cd było do kosza. Przy wielu próbach z moim Teaciem zaobserwowałem, że płyty cd-rw były poprawnie nagrywane a błędy powstawały tylko i wyłącznie przy użyciu cd-r.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2003
![]() |
Teac
NO !!! MOje udręki z teac 548E już są historią (:
Ja go dobiełem i odniosłem do serwisu ![]() W końcu jest na gwarancji!!! A po co się nerwować ? Odpowiednie napięcie podziałało na niego A tak poza tym ciekawe dlaczego (***AŁ) cd ![]() |
![]() |
![]() |
|
|