![]() |
sometimes, sometimes...
|
Cytat:
watpile aby pekla np. na pol, raczej exploduje na setki kawaleczkow |
potrafi peknac na pol - mam do tej pory 2 smetne polowki oryginalnej plyty Red Alert 2... plyta rozpadla sie DOKLADNIE na 2 czesci (choc nierowne)
inna rozerwala sie na pyl (piracki Max Payne) nie bylo kawaleczka wiekszego niz 1cm... |
znajomy znajomego, ze tak powiem, wsadzil pekniety kompakt z Q3 i jak mu pier**** to az sie wglebienia w plasze obudowy porobily... czytnik do smieci, w srodku masakra :(
|
tak zazwyczaj w drobny mak, ale co do tych red alertow 2 to tez pekla u znajomego
|
w takim razie co zrobic z peknietymi cedekami (szczegolnie jesli jest na nich cos waznego, bardzo waznego)? skeljac czyms?
|
to raczej nie wyda bo w tym miejscu( pekniecia ) dane beda utracone, ale zawsze cos :) :) :)
|
a jesli pekniecie idzie od srodka? (tzn na przezroczystym plastiku okalajacym pusty srodek)
|
to chyba bedzie problem bo tam znajduje sie obszar starowy
|
powiedz, wiesz jak wyglada plyta kompaktowa?
ma taka charakterystyczna dziurke, prawda? na okolo tego zagadkowego wyciecia znajduje sie plastik, taki przezroczysty z napisaem np. verbatim 700MB... czy w tym miejscu sa jakiegolwiek dane? jednak nie... i to wlasnie moze byc pekniete (szczegolnie jak pudelko, w ktorym bylo przechowywane bylo kiepskie) |
myslalem ze chodzi o ten kawalek plyty kilka milimetrow dalej :)
|
konczac watek chcialem dodac, ze wlasnie przez takie pekniecie w/w przeze mnie plyta explodowala
|
a ja wiem ze eksplozja jest przyczyna zlego wywazenia plyty czyli sa min. 2 przyczyny :)
|
tak, ale peknieta dobrze wywazona plyta ma wieksze szense na rozpuk, niz niepeknieta zle wywazona
|
pax, pax miedzy stany
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:59. |