Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.10.2000, 13:20   #1
Luzak
Gość
 
Posty: n/a
Czy można skopiować gierki nagrane na płycie CDR 650MB na płytę CDR 700MB...

Zastanawiam się czy można skopiować gierkę nagraną na płytce 650MB na płytę 700MB... np:CDRWIN -em ... Wiem,
można np: skopiować najpierw dane z płytki na twardego i później nagać je tak samo jak bym nagrywał np: swoje docki...(trochę gorzej mieła by się sprawa gdyby na płycie były też AUDIO tracki, no ale to też się da załatwić) ... Chodzi o to czy program nie oznajmi mi przypadkiem, że w nagrywarce znajduje się nie odpowiedni nośnik... Mam na myśli gierki na PC i PSX...
 

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.10.2000, 17:03   #2
Troll
Gość
 
Posty: n/a
JEZU ALE LAMERIA TU SIE SZERZY!!! HEHEHEHEHEHHEHEHEHHE!!!!
 
Stary 30.10.2000, 18:55   #3
Luki
Gość
 
Posty: n/a
tuman
 
Stary 30.10.2000, 21:44   #4
Vasco
Gość
 
Posty: n/a
Pewnie, ze mozna Panowie sie nabijaja, ale wszystkiego trzeba sie nauczyc, nawet takich rzeczy!
 
Stary 31.10.2000, 12:47   #5
Troll
Gość
 
Posty: n/a
A ja chcialbym sie zapytac szanownych kolegow czy mozna nagrac 100MB na 700MB plycie?heheheheh blagam o pomoc bo nie wiem co robic!!!hehehehe
 
Stary 31.10.2000, 12:51   #6
Troll
Gość
 
Posty: n/a
I MAM JESZCZE JEDEN PROBLEM JAK NAGRAC PLYTE BEZ NAGRYWARKI? MOZE DŁUTEM? HEHEHEHE BŁAGAM O POMOC!!!!HEHEHEHEHHEHE
 
Stary 03.11.2000, 23:27   #7
jk
Gość
 
Posty: n/a
ja mam pytanie:
statnio widzialem w gazecie reklame plyt Verbatim ze spawaczem
gdzie dostac taka spawarke ktora wypala cd?
 
Stary 08.11.2000, 19:11   #8
Posylus
Gość
 
Posty: n/a
Cytat:
jk (04-11-2000 00:27):
ja mam pytanie:
statnio widzialem w gazecie reklame plyt Verbatim ze spawaczem
gdzie dostac taka spawarke ktora wypala cd?
Bez komentarza Co za idotyczne (ile nie chamskie) odpowiedzi na pytania.
CZLOWIEKU, jak jestes taki great to co robisz na tej liscie ... hmm ?
A jak nie masz nic madrego do dodania to lepiej nie mow NIC ! Kazdy chyba kiedys zaczynal? EOT
 
Stary 08.11.2000, 21:36   #9
Misiek4
____
 
Avatar użytkownika Misiek4
 
Data rejestracji: 26.05.2000
Lokalizacja: Tarnow
Posty: 1,738
Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Przedmowca ma racje. Kazdy kiedys zaczynal. A od tego jest to forum, zeby zadawac pytania. Wiec jezeli ktos ma idiotycznie odpisywac to niech sobie "da na wstrzymanie".
Misiek4 jest offline  
Stary 09.11.2000, 12:25   #10
Troll
Gość
 
Posty: n/a
a nie wydaje wam sie idiotyczne zadawanie pytan w stylu "czy chleb jest jadalny?Bo pytanie postawione przez luzaka wlasnie jest takie!!! A co byscie odpisali na pytanie " czy moge zapisac plik txt 20k na dyskietce?" glupie nie?
 
Stary 09.11.2000, 16:55   #11
12
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 01.06.2002
Posty: 10
12 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jednym slowem lameria sie szerzy i to coraz bardziej
12 jest offline  
Stary 09.11.2000, 21:23   #12
posylus
Gość
 
Posty: n/a
Cytat:
12 (09-11-2000 17:55):
Jednym slowem lameria sie szerzy i to coraz bardziej
I znowu to samo. Po to jest ta lista, by rozwiewac watpliwosci. Nie chce sie odpowiadac na pytanie, to siedziec cicho i wsio. EOT
 
Stary 09.11.2000, 22:26   #13
MARK 1
Gość
 
Posty: n/a
zdarzaja się przypadki że jest problem skopiowania płyty 650 MB na taka samą tej samej firmy ,więc pytanie nie jest do końca bez sensu.
 
Stary 10.11.2000, 18:38   #14
Luzak
Gość
 
Posty: n/a
Luzak......
Ale się pośmiałem z waszych odpowiedzi...
Po pierwsze nie umiecie poprawnie interpretować pytań(zaleta Polaków )... Chodziło mi o to czy możne kopiować płytkę 650MB na 700MB w RAW -ie ...(trybie RAW ). Mam nagrywarę od 2 m-cy i nie wiedziałem czy ich objętość 700 -ek świadczy o np: innej budowie płytki i czy w RAW- ie można spokojnie kopiować gierkę na 650 - ce na 700 - kę.
Normalka, że na 700MB - ce zmieści się 650MB -ka.....i jeśli ktoś by tego nie wiedział to już by nie był ***** tylko jełop, imbecyl itd...)) Nagrałem w ten sposób ok. 10 płytek(w RAWie 650 na 700) i cool wszystko chodziło(tero wiem ) )... Na 700 - kach nagrywam już od ok. 1.5 m-ca. Nagrywałem już w każdym formacie (no, prócz CD-EXTRA bo nie posiadłem jeszcze programiku, który nagrywał by w tym trybie(np: WinOnCD) i hybrydowego bo narazie nie było potrzeby, że się tak wyrażęęę )...Nagrywałem też kompakty na PSX i każdy chodzi
gdy nagrywałem CDRWINem bo CDClone kaszanił mi płytki bo nie poprawnie odczytywał subkanaliki.....
Napisałem te pierdołki żeby przekazać wam, że nie jestem aż takim lamerkiem(co ja gadam - nie jestem lamerem) tylko byłem BEGINEREM! No qniec tych wywodów....... BY WSZECHWIEDZĄCY!!!!)))))))))
 
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.