![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Czy można skopiować gierki nagrane na płycie CDR 650MB na płytę CDR 700MB...
Zastanawiam się czy można skopiować gierkę nagraną na płytce 650MB na płytę 700MB... np:CDRWIN -em ... Wiem,
można np: skopiować najpierw dane z płytki na twardego i później nagać je tak samo jak bym nagrywał np: swoje docki...(trochę gorzej mieła by się sprawa gdyby na płycie były też AUDIO tracki, no ale to też się da załatwić) ... Chodzi o to czy program nie oznajmi mi przypadkiem, że w nagrywarce znajduje się nie odpowiedni nośnik... Mam na myśli gierki na PC i PSX... |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
JEZU ALE LAMERIA TU SIE SZERZY!!! HEHEHEHEHEHHEHEHEHHE!!!!
|
![]() |
#3 |
Gość
|
tuman
|
![]() |
#4 |
Gość
|
Pewnie, ze mozna
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
A ja chcialbym sie zapytac szanownych kolegow czy mozna nagrac 100MB na 700MB plycie?heheheheh blagam o pomoc bo nie wiem co robic!!!hehehehe
|
![]() |
#6 |
Gość
|
I MAM JESZCZE JEDEN PROBLEM JAK NAGRAC PLYTE BEZ NAGRYWARKI? MOZE DŁUTEM? HEHEHEHE BŁAGAM O POMOC!!!!HEHEHEHEHHEHE
|
![]() |
#7 |
Gość
|
ja mam pytanie:
statnio widzialem w gazecie reklame plyt Verbatim ze spawaczem gdzie dostac taka spawarke ktora wypala cd? ![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
![]() CZLOWIEKU, jak jestes taki great to co robisz na tej liscie ... hmm ? A jak nie masz nic madrego do dodania to lepiej nie mow NIC ! Kazdy chyba kiedys zaczynal? EOT |
|
![]() |
#9 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Przedmowca ma racje. Kazdy kiedys zaczynal. A od tego jest to forum, zeby zadawac pytania. Wiec jezeli ktos ma idiotycznie odpisywac to niech sobie "da na wstrzymanie".
|
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
a nie wydaje wam sie idiotyczne zadawanie pytan w stylu "czy chleb jest jadalny?Bo pytanie postawione przez luzaka wlasnie jest takie!!! A co byscie odpisali na pytanie " czy moge zapisac plik txt 20k na dyskietce?" glupie nie?
|
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.06.2002
![]() |
Jednym slowem lameria sie szerzy i to coraz bardziej
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#13 |
Gość
|
zdarzaja się przypadki że jest problem skopiowania płyty 650 MB na taka samą tej samej firmy ,więc pytanie nie jest do końca bez sensu.
|
![]() |
#14 |
Gość
|
Luzak......
Ale się pośmiałem z waszych odpowiedzi... ![]() Po pierwsze nie umiecie poprawnie interpretować pytań(zaleta Polaków ![]() ![]() ![]() Normalka, że na 700MB - ce zmieści się 650MB -ka.....i jeśli ktoś by tego nie wiedział to już by nie był ***** tylko jełop, imbecyl itd... ![]() ![]() ![]() gdy nagrywałem CDRWINem bo CDClone kaszanił mi płytki bo nie poprawnie odczytywał subkanaliki ![]() Napisałem te pierdołki żeby przekazać wam, że nie jestem aż takim lamerkiem(co ja gadam - nie jestem lamerem) tylko byłem BEGINEREM! ![]() ![]() |
![]() |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|