![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.07.2003
![]() |
czy musze do serwisu
jestem głąb i basta
mam nagrywarkę lg gce-8481bbu miałem z nią problemy tzn ludzziom często nie działały plyty odemnie nagrywane a ostatnio znalazłem też płyty ważne których nie chciało czytać w 33% następnym problemem było iż nie chciało mi nadgrywac płyt i 800tki widziało jako 700ki pomyslałem że bios zflashuje bo koles mi mówił że moze stary bios nieobsługuje plyt i moze być gorszy wszedłem na cdrinfo ściągnołem bios 1.05 i otwieram a tam readme z chińskimi znaczkami i jakis programik ściągnołem starsze wersje dla readme ale nadal otwiera mi notatnik jakies dziwne znaczki tylko widać coś w tym stylu ć°í ================================================== ================== ŔĚ ÇÁ·Î±×·Ą »çżë˝Ă ľĆ·ˇ Ľł¸íµČ ł»żëŔĚłŞ README(kw).TXT ĆÄŔĎŔ» Á¦´ë·Î ŔĐÁö ľĘľĆ »çżë ================================================== ================== odpaliłem tego indefitiera calego i pokazał mi tylko dvd (demon tools)zdziwilem sie bardzo i bez chwili namysłu odpaliłem kliknałem 2 razy na programik a on mi zacząl uaktualniać coś a ja jeszcze żebym niebyl mądrzejszy to crlaltdel bez namysłu i zakończ zadanie hehe to chyba instrukcja jak nieflashować biosu no cóż stalo się patrzę a tu cdromu niema no to reset a on w biosie sie zatrzymuje(tym czarnym podczas uruchomiania i muszę esc naciskać aby poszło dalej) cdrw niewykrywa w systemie co radzicie mi zrobić z tym fantem nie śmiejcie się ale wydawalo mi sie ze niejest tak łatwo ten programik odpalić czy musze oddać do serwisu a jesli to co im mówić i czy mówić im o problemach z nagrywaniem wcześniejszym a może jescze się uda uratować jakoś ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|