![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.08.2002
![]() |
![]()
Mój problem polegał na tym że chcę podłączyć kilka nagrywarek jednocześnie już znalazłem numer nero który obsługuje kilka nagrywarek ale teraz jest problem z samym wypaleniem mianowicie bufor ucieka i z zachowanie się diod na sprzęcie wynika że nigdy nie nagrywają wszystkie jednocześnie tylko każda osobno tak na zmiane od dołu albo od góry tak ża na czerwono pali się tylko jedna nie wiem czy to wina niewłaściwego podłączenia czy to tak musi być i nic się nie da zrobić. Sprzęt jest stary ale wczoraj zmieniłem płyte pamięć i procesor ale nic się nie zmieniło próba była na PIII 450 i 1G ram
i 8M HDD nie wiem co jeszcze można zrobić by to chodziło odpowiednio podłączone jest przez kontroler czyli po dwie nagrywarki na kanał 4 na kontrolerze i dwie na jednym kanale bezpośrednio na płycie. Próbowałem podłączać 3 nagrywarki tylko na MASTER ale to nic nie daje czy może masz jakieś propozycje urbi007 PS dwie także nie działajądobrze jedynie jedna nagrywa dostatecznie szybko i bez problemów z buforem.8)
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|