Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 15.02.2002, 04:51   #1
Kamyk
Gość

Znikajace stacje CD

Witam wszystkich!

Moze pytanie nie jest zwiazane bezposrednie z wypalaniem plyt, ale mam problem i mam nadzieje ze ktos mi pomoze.

Otoz sprawa wyglada tak. Przeinstalowalem Win Me na Xp i pracujac pod nowym juz sysytemem odinstaloowalem Nero wersje 5.5 ang. Po odinstalowaniu co przebieglo bez problemow zauwazylem ze z folderu Moj komputer zniknely mi stacja CD i nagrywarka. Wogole mi Windows ich nie widzi. Urzadzenia sa podlaczone w porzadku, wiec to nie to. Bios widzi obydwie szufladki w porzasiu. Kiedy probuje "odswiezyc" urzadzenia od nowa w ustawieniach sprzetowych to przy Windows znajduje nowe urzadzenia (CD i CDRW) ale daje zolte znaki zapytania i mowi ze jest blad w rejestrze. Uszkodzona informacja w registry czy jakos tam. Acha, mam angielskiego windowsa.

Mysle ze naswietlilem swoj problem we wszystkich szcegolach. Prosilbym bardzo o pomoc, gdyz nie chce instalowac calego systemu od nowa po to by tylko naprawic ta uszkodzona informacje ww rejestrze.

Dziekuje z gory,
Kamyk

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: