![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
LUDZIE !!! TO JEST GAME FORUM, CZY CDR FORUM ?!?
Co sądzicie o ludziach, którzy piszą o bzdetach zupełnie nie związanych z cdr (chodzi mi o gości pytających o seriale do gier, programów itd).
Jak będą tak dalej robić, to trzeba będzie zmienić nazwę... |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.03.2001
![]() |
wlasnie takiego samego posta chcialem wyslac
LUDZIE co wam k..... astalavisty malo!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
6
a jak myślicie kto tu zaglada ? ludzie którzy czym się zajmują... podlewaniem kwiatków na peronie czy robieniem backup'ów ? mnie to wcale nie dziwi że się ludziska pytają o różne sprawy mniej lub bardziej zwiazane z cdr ale przynajmniej moga liczyć że ktoś im odpowie jeśli się nie podoba to proponuje utworzenie jeszcze jednego forum z takimi pierdołami i będzie pokój 6 |
![]() |
#4 |
Gość
|
Sadzisz?!?
Wedlug mnie od seriali i *****'ow do gier sa serwisy typu Megagames itp. Tutaj ludzie pytaja sie o sprawy zwiazane z softem do nagrywania a nie do grania... Spox, gdy ktos pyta o serial do CloneCD, ale gdy pyta o serial do np.: Shogun'a ![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
6
to nie forum do pogaduszek ale jak już napisałeś "Gościu" co do seriali to dla mnie nie ważne czy ktoś chce serial do clone czy do shogune'a. Dla mnie jest ważne że chce serial i że jeśli mogę mu pomóc to to robię. Na zagranicznych serwerach jesteś skazany na siebie i czasem po prostu przeoczysz coś niecoś - tutaj zadajesz pytanie i dostajesz odpowiedz w ramach tej strony - ktróą uważem że jest the best ! ( tu ukłon w stronę Galla) - mieści się zamieszczanie takich pytań chyba że GALL twierdzi inaczej to niech się wypowie jednoznacznie a więcej już nie zaglądnę i będzie z głowy ![]() 6 P.S. serial do shogun'a to 1600-0052410-0052410-6424 |
![]() |
#6 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Hej !
Umieszczanie seriali zarówno na forum jak i na newsach jest niemile widziane i posty tego typu sa kasowane. Dlatego uprasza sie o nie umieszczanie takich postow, a jezeli sie juz pojawia - o nie umieszczanie odpowiedzi na lamach forum/newsow. Co do seriali to w sieci mozna znalezc prawie wszystko, wystarczy tylko wykazac odrobine uporu i troche poszukac. Pozdrawiam Misiek4 |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Prawidlowo.
|
![]() |
#8 |
Gość
|
ok już nie będę...
|
![]() |
#9 |
Gość
|
W porzadku, ja tez juz nie bede... Pokoj miedzy nami.
|
![]() |
#10 |
Gość
|
6
POKóJ 6 /---------------------/ / / |----------------------| | o o | | m | ( ) ( ~~~ ) (______________) |
![]() |
#11 |
Gość
|
Gdy kupilem nagrywarke nie mialem problemow z nagrywaniem mialem program. Lecz czas leci zmienil sie system na moim komputerze zaczalem nagrywac plytki 700. I tak zaczely sie moje problemy, moze umieszczanie seriali nie jest chetnie widziana na tym forum ale pomoc w we wskazaniu miejsca gdzie je mozna znalesc jest mile widziana(mam na mysli siebie). Musze sam stwierdzic, ze duzo siedze w sieci i rzadko mnie interesowaly cracki i seriale, zawsze je jakos mialem ale znalezienie adresu www.astalavista.box.sk zajelo mi troche czasu. I dziekuje komus kto wymienil ten adres na tym forum bo wskazal mi droge.
|
![]() |
|
|