![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.08.2002
![]() |
![]()
juz jest
![]() Lista zmian - Virtual drive support for CDCOPS, VOB ProtectCD 5, and latest Securom versions - Manual converted to .CHM format (thanks to Andareed) - Fixed different blacklists (also driver renamed to 'STLTH317' as a preventive measure) /http://www.daemon-tools.net/dtools/daemon317.exe |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
![]() |
![]()
LOL wiedzialem, ze nie warto wysylac newsow na stronie glownej bo i tak BD wysle go z wlasnym podpisem :-D
Tak trzymac panowie ![]() Ostatnio zmieniany przez Adiczek : 15.08.2002 o godz. 12:17 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
![]() Cytat:
Choć by np. "Thx to Adiczek" Ostatnio zmieniany przez Taz40 : 15.08.2002 o godz. 13:58 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
Wiesz, juz nie mowie o podziekowaniu ale taka mala wzmianka by wystarczyla: "User_ksywka poinformowal nas o ..."
A to tym bardziej, ze wzmianka o newsie na glownej pojawila sie doslownie pare minut po tym jak go wyslalem. ![]() Mam nadzieje, ze ten topic nie zostanie skasowany i ludzie beda wiedzieli czy warto czy nie ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Widząc to, to nawet się nie zastanawiam. Nie ma sensu.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
bardzo Cie przepraszam jezeli czujesz sie pokrzywdzony to mam nadzieje, ze ten news ktory wlasnie opublikowalem na stronie poprawi CI nastroj. W przypadku DAEMONA to prawdopodobnie zbielismy sie czasowo poniwaz wstalem ok 11 i znalazlem o tym informacje na CDFreaks i napisalem newsa. Po tym jak zatwierdzilem newsa przyszla wiadomosc od Ciebie. ale ogolnie to sorki ...
![]() |
#7 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
przeprosiny
Hej
Ogolnie przepraszam wszystkich newsmenow ktorzy czuja sie pokrzywdzeniu za to, iz w newsach nie pojawialy sie podziekowania dla nich. Mam nadzieje, ze to co znajdziecie na stronie glownej Was zadowoli a ja obiecuje, ze od teraz dodam odpowiednie podziekowania.
#8 |
Bywalec
![]() |
![]()
Bartek nie czuje sie pokrzywdzony, po prostu moj news i Twoje umieszczenie zbiegly sie w czasie
![]() Przeprosiny przyjete ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |