![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
Błąd podczas korzystania z InCD
:o
Cze Mam taki mały problemik a mianowicie jak chcę nagrać cosik na płytkę CD-RW przy pomocy programu InCD to wyskakuje mi komunikat że dysk jest zablokowany do zapisu i żeby usunąć blokadę lub włozyć inny dysk Moja nagrywarka to LG 32x10x40 i program InCD ściągąnięty ze strony Ahed . Proszę o pomoc pozdrofka
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Użyj DirectCD. Jest duzo lepszy! Na InCD nie znam sie dobrze, ale czy masz przygotowaną płytę do nagrywania pakietowego? (formatowałeś ją?)
|
![]() |
#3 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Yahol ma racje.Musisz sformatować płyte (ok.30min)Ja używałem tylko DirectCD do nagrywania pakietowego tak z ciekawości.
Acha,sformatować płyte musisz niezależnie czy to jest RW czy CDRW. (nie mylić formatowania z kasowaniem...) |
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
zastanawia mnie tylko PO CO nagrywanie pakietowe - kiedys: rozumiem, plyty byly drogie itp., ale teraz, kiedy mozna kupic RW HS 700mb za mniej niz 4 zlote?
nie lepiej sobie odpuscic i uzywac Nero, WinOnCD czy innego programu do 'normalnego' nagrywania pakietowka (to przynajmniej dla mnie) anachronizm skazany na wymarcie...
![]() |
#5 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... nie tak prędko Sid , pakietówki jeszcze trochę pociągną, główna zaleta to, że jak usuwasz pliki to zwalniasz miejsce na płycie.
#6 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
Odp
:o
Cze Właśnie o to chodzi że płytkę formatowałem pod DirectCD i dzieje się to nie zwasze ale jednak wystepuje. I czy mozna DirectCD wyodrębnić z instalki Easy CD Creatora albo czy można osobno ściągnąć ? Powodzonka
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Można. W programie intalacyjnym zaznaczasz tylko DirectCd i instalujesz. Mam osobno DCD, ale nie pamiętam skąd ściągałem! Jestem bałaganiarz! Plik zajmuje ok.12mb.
|
![]() |
#8 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
a z CDR i tak nic nie odzyskasz
![]() |
![]() |
|
|