![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.04.2002
![]() |
Lamerskie pytanko...
Mam plik ISO (lub BIN)... wrzucam do ClonyXXL i wyskakuje mi napis ze jest zabezpieczenie SafeDisc2.5... ustawiaja sie tam atomatycznie odpowiednie parametry, uruchamiam CloneCD i... jak kurcze wczytac plik inny niz *.CCD? (np. Bin czy iso)
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
zobacz najpierw czy w srodku nie ma cracka ..(pewnie jest) programikiem np.: win iso lub isobusterem... potem wypal cdrwinem...lub fireburnerem...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
Witam.
Zainstaluj sobie Daemona i podmontuj obraz, czyli plik bin lub iso, wtedy w clonie dajesz mu kopiowanie CD-CD w locie i po kłopocie. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
![]() |
Bardzo dziekuje za odpowiedzi
![]() Czyli tak... generalnie jak juz jest *****, to nie ma roznicy gdzie wypale ten obraz, bo zabezpieczenia juz sa mozna powiedziec Zcrackowane. Jesli zas nie ma cracka (i Clony wykrywa zabezpieczenia w obrazie) to wrzucam obraz do daemona, i potem spokojnie moge w clonie wypalac z odpowiednio ustawionymi parametrami. Nich mnie ktos poprawi jesli zle rozumuje ![]() Jeszcze raz dzieki za pomoc pozdrawiam |
|
|
|
|
#5 |
|
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
jesli masz obraz to znaczy ze zabezpieczenie juz zostalo zlamane teraz tylko wypalanko
|
|
#6 |
|
Bywalec
![]() |
Hmm, raz mi sie zdazylo (chyba na Tony Hawk 3), ze mialem obraz... giera normalnie dzialala, ale jak wypalilem obraz za pomoca programu nero, czyli bez ustawiania jakichs specialnych opcji, to zaczelo wolac zeby wlozyc Correct Cd.
pozdrawiam |
|
|
|
|
#7 |
|
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
bo nazwa plyty nie ta byla pewnie
|
|
#8 |
|
Bywalec
![]() |
Wypalilem bezposrednio z obrazu (pliku bin) - w nero jest opcja wypalania z obrazów z "innych formatów". Ciagle tak wypalam obrazy sciaganych "kopi bezpieczenstwa". Ale to byl pierwszy raz, kiedy wyskoczyl mi napis ze mam wlozyc prawidlowy CD (a cracka nie bylo... zreszta wczesniej z obrazu normalnie dzialalo)
pozdrawiam |
|
|
|
|
#9 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
jesli sciagnie sie obraz np.: image-1.bin i image-1.cue, a nie posiadamy ani Deamona (zeby podmontowac) ani Fireburnera/CDRwin (albo po prostu nie chce nam sie bawic w tego typu rzeczy...)
to na chama mozna rozpakowac zawartosc obrazu (tego *.bin, *.cue w tym wypadku nie wazny), wypalamy jak normalne dane pod WinOnCD tudziez Nero, tylko musimy pamietac o nazwaniu plytki tak samo, jak nazwana jest w obrazie... jesli to jest SD 2.51 to nie musimy sie tym martwic, przy robieniu owego nieszczesnego obrazu zostal on zlamany |
|
|
![]() |
|
|