![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.10.2002
![]() |
![]()
witam!
mam nagrywarke Teac CD-W524E i chcialem nagrac plyte 800 MB. jak sprawdzwilem na stronie, moja nagrywarka obsluguje tryb DAO-RAW, ale niestety plytka nie chce sie nagrac. probowalem w nero i winoncd. w nero zezwolilem mu na overburning, wskaznik ustawilem na 99 min., ale nic to nie dalo... tak samo w winoncd, zaistalowalem patcha, ktory mial mi w tym pomoc, ktory tez jest zreszta na cdrinfo.pl, ale oczywiscie nic z tego... i co mam zrobic ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
a czy w nero wylaczyles kreatora - to b. wazne
i co to znaczy ze plytka nie chce sie nagrac jaki blad wyskakuje - i kiedy od razu czy po jakims czasie
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
wlaczam nero. pokazuje sie nero wizard. daje cd, compile a new cd, data cd, create i finish.
potem: edit->propeties, a tam no mulisession, a w zakladce burn, zaznaczam finalize cd, 8x, disc-at-once i burn-proof. nastepnie: file -> preferences, w expert features enable i 99 min. potem file -> write cd, jest 8x, daje burn, wszystko pieknie, az tu wyskakuje okienko, ze nie ma wystarczajaco duzo miejsca na plycie, a to co chce nagrac ma 778 MB. i gdzie jest blad ?? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
NIE UZYWAJ KREATORA!!! (Wizarda!) Wylacz go od razu na starcie!!!
Przejdz od razu do tworzenia kompilacji!!! |
![]() |
#5 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
... to jeśli chodzi o nero.
A co Ci mówi WinOn i która to jest wersja?
#6 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
wszystko sie pieknie nagralo!!! niech zyje nero:-D ===== a winoncd mam 5.02 PE (full working ![]() zaistalowalem patcha, ktory jednak w rejestrze zmienial galaz o nazwie "cequadrat", a nowy winoncd jest "roxio", wiec troszke go zmodyfikowalem i juz bylo tam gdzie trzeba. niestety bylo to samo co wczesniej w nero..., kombinowalem na rozne sposoby, zawsze to samo, ale teraz nie ma to juz wiekszego znaczenia, skoro nero sobie poradzil no, chyba ze ktos chce rozwiazac problem z czystej ciekawosci... |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
IKE tak na przyszłośc . polska nakładka by sie przydała ![]()
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
nie, nie potrzebuje polskich nakladek na cokolwiek
![]() angielski znam na tyle dobrze, ze rozumiem 99% niemalze kazdego filmu po angielsku, niewazne, jak zagmatwanym jezykiem sie posluguja. no chociazby wszystkie odcinki south parku jakie mam (a mam WSZYSTKIE ![]() moze przydaloby sie troche samokrytyki, ale coz, klamac, nie klamie ![]() |
![]() |
![]() |
|
|