![]() |
te fioletowe 800mb tez sa ok - chociaz osobiscie wole 800 esperanzy
|
Mi chozi o 700:D
|
Ciemne Zielone - slabiutkie strasznie
Jasne Zielone(x40) - Bardzo dobre dla mnie rewelacja Jasne Zielone(x52) - W fazie testow ale narazie ok Złote(x48) - Bardzo dobre 2 rewelacja Białe(x nie pamietam) - slabe Niebieskie(800) - mega kupa albo trafilem na zla partie Zółte(cdrw x10) - dyskwalifikacja na starcie (chyba znowu na zla partie trafilem) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawi mnie o jakie testy ci chodzi? :P |
chocby k-probe czy wses i odczyt ilosci bledow c1 i c2 nagrywarkami liteon
w ostatecznosci cd quality check z nero cd-speed |
Cytat:
|
wlacze sie w ten ciekawy maraton 'sa ok', 'sa do D' - i powiem cosniecos o zielonych datexach - mam tego 10 sztuk (byla akurat promocja w MM) i...
nagralem na tym muze - przeskanowalem kprobe i co zobaczylem? ze a) sa od riteka (wow) b) maja c1 avg=.9 (big WOW) - teraz czytajac ze zielone to sie nadaja na filmy albo i nawet na to nie to sie zastanawiam czy przy takich roznicah pomiedzy partiami plyt to wogole jest sens zeby sie na ten temat wypowiadac - mnie juz spotkaly niespodzianki kiedy kupowalem jednego dnia 10 super plyt a nastepnego dnia kupione w tym samym miejscu z tego samej firmy palily sie gorzej niz g... |
co do zielonych datexow to chyba znaczenie ma jak dlugo plytka lezala w magazynie/na polce przed nagraniem - zauwazylem ze te plyty tego nie lubia
|
Datex zielony kupiony dzisiaj w szpindlu 100szt
Co prawda nie moge go nagrac z predkoscia 52x a jedynie 48x ale i tak jestem w szoku. Wczesniej uzywalem esperanz i nie bylo chyba takiej na ktorej C1 nie przekroczyloby bariery 20 zwlaszcza przy nagrywaniu z overbarningiem Odczyt byl 56x na koncu plyty, wiec ilosc bledow jest naprawde niska. http://shider.neostrada.pl/datex.gif |
Nigdy nie wiadomo czy akurat te płytki co leżą w sklepie są dobre. Trzeba samemu próbować. Ale zielone DATEX są wciąż do d....
|
Ja zauważyłem, że w tym Kprobe 1.1.26 wszystkie testy wychodzą przyzwoicie, albo te 52327S tak mają. Muszę jeszcze poszperać dokładnie na forum i sprawdzić te testy. Coś mi tu nie gra...
|
Na złotych DATEXach się jeszcze nie zawiodłem = "0" strat.
|
Ja nagrałem około 100 płyt na Ciemną zieleń DATEXA i .... sa okej , do tej pory chodzą ale nie rewelacyjne
Kiedys kupiłem Zielone Datexy z brokatem rozprowadzonym na drugiej stronie , daja błysk jak białe płyty w słoncu - najbardziej hu...we płyty Teraz nagrywam na Jasnych zielonych DATEXACH i sa extra. MediaStore,Esperanzy sa do dupy , odklejaja sie z nich złotka i płyty nieuzywane ponad miesiac nagle z niewiadomych przyczyn przestaja na LG odczytywac |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:54. |