Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.06.2001, 13:32   #1
Stachmen
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 02.06.2001
Lokalizacja: Włocławek
Posty: 1
Stachmen w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
DIABLO II copy cd

Mam pytanie w jaki sposób przegrać DIABLO II
Jestem posiadaczem jej zarejestrowanej wersji ale chciałbym zagrać w nią sieciowo w domu z bratem.
Jakim programem to zrobić??
Próbowałem już
NERO 5.2.1.8
WINONCD 3.7
CLONECD 2.8.4.2
CDRWIN 3.8d-e

Proszę o pomoc w tej sprawie
Stachmen jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.06.2001, 22:34   #2
speedy
Bywalec
 
Data rejestracji: 13.03.2002
Posty: 29
speedy w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
cze stary moim zdaniem najlepiej cd clonem
zaznacz subkanaly przy image ,jak bedziesz robil z nagrywarki,pozatym tylko 2 plyta jest zabezpieczona
reszte mozesz spokojnie nagrac win on cd 3.8
pozdro .skopiowanie Diablo 2PL to pikus co najwazniejsze te kopie chodza w sieci bez problemow sam prubowalem i jest ok :)
speedy jest offline  
Stary 04.06.2001, 07:46   #3
martinez
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 17.04.2001
Posty: 225
martinez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Stachmen - nie napisałeś jaką posiadasz nagrywarkę.

pozdrawiam
__________________
martinez\nGG #755669
martinez jest offline  
Stary 05.06.2001, 13:59   #4
cana
Łaskobójca
 
Avatar użytkownika cana
 
Data rejestracji: 24.04.2001
Lokalizacja: Sigil
Posty: 2,160
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a po co ? zainstaluj ful ver na drugim kompie podmień game.exe na poprawiony / wiesz gdzie szukać np astalavista a i onet moze być pomocny/ wrzuć jeszcze pliki *.mpq /takie dwa duuuże bydlaki/ i spoko bryka bez cdka tylko miejsca zajętego na hdd czasem żal
do grania to wystarczy a jak już backup chcesz zrobić to sciągnij sobie clonedb np tak są opisane ustawienia do wieeelu programików /przydatny programik /
cana jest offline  
Stary 05.06.2001, 14:09   #5
martinez
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 17.04.2001
Posty: 225
martinez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
cana - ***** ? a feeee.....
__________________
martinez\nGG #755669
martinez jest offline  
Stary 05.06.2001, 17:58   #6
cana
Łaskobójca
 
Avatar użytkownika cana
 
Data rejestracji: 24.04.2001
Lokalizacja: Sigil
Posty: 2,160
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hail
wiem Martinez , ale skuteczne /napęd Ci nie pracuje przez cały czas grania i mzna sobie inna muzę zapodac jako tło do giercowania
a lenistwo jest drogš do œwiętoœci
cana jest offline  
Stary 06.06.2001, 08:11   #7
martinez
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 17.04.2001
Posty: 225
martinez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
cana - tylko jest mały problem.
Diablo 2 ma w chol...erę bugów - a wszystkie łatki nie mogą być stosowane w przypadku "nowego" pliku .exe
Chyba że powstają też "nowe" pliki .exe do coraz nowszych łatek...

A'props lenistwa.... jeżeli tak twierdzisz, to teraz już wiem co to za świecąca obręcz nad moją głową ;D

pozdrawiam
__________________
martinez\nGG #755669
martinez jest offline  
Stary 06.06.2001, 08:27   #8
cana
Łaskobójca
 
Avatar użytkownika cana
 
Data rejestracji: 24.04.2001
Lokalizacja: Sigil
Posty: 2,160
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
faktycznie ja mam 1.0 i u mnie to bryka ale jak kto szuka to znajdzie a ver pliczku game.exe jest duużo / to nie jest kryptoreklama pewnej pizzy /
a co do aureolki to usilnie pracuje by się jej pozbyć bo na Górze jest nudno i lepszy skład imprezowo-rozrywkowy znajdzie sie na Dole / byle w dobrym kręgu /
AHA trza trzy pliki *.mpq skopiowac na hdd a nie dwa jak pisałem wcześniej sorki za small pomyłka
cana jest offline  
Stary 11.06.2001, 22:46   #9
QLITA
Gość
 
Posty: n/a
nie wiem po co te ceregiele u mnie mam 3 kompy na siatce i tylko na jednym jest zainstalowany a 2 pozostale uzywaja plikow z 1 - oczywiscie mile widziany ***** lub latanie z plytka od kompa do kompa podczas odpalania ew mozna wylaczyC muzyke w grze lub skomiowac music.mpq
ale co tam bede trul rob jak uwazasz
pozdrawiam
 
Stary 12.06.2001, 08:02   #10
martinez
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 17.04.2001
Posty: 225
martinez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Można też zastosować Daemon Tools i też będzie po kłopocie
__________________
martinez\nGG #755669
martinez jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.