![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.05.2001
![]() |
Diablo II: LoD PL
czy ktoś próbował już to przegrać
niby zabezpieczone SecuROM a za cholere nie mogę tego przegrać nagrywarka: Ricoh 7120 i TeacW58E |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
ja skopiowalem wlaczajac w cloncd subkanaly (tak na wszelki wypadek ) bo wg to ten dodatek nie jest zabezpieczony i chodzi bez problemu
nagrywarka ricoh 7125a |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.12.2001
![]() |
Kopiowalem i kupa. Albo copier za stary albo cos z nagrywarka.
Naszczescie jest ***** do wersji 1.08. Dziala on poprawnie z wersja angielska i polska. Polecam. Poszukuje klucza do polskiej wersji LoD. Generator kluczy ktory posiadam dziala chyba tylko z angielska wersja ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.05.2001
![]() |
Poradziłem sobie.
Przez kilka dni miałem w kompie tylko dwie nagrywarki. Okazało się że kopia nie działa w nagrywarce Kupiłem wczoraj cd-rom Teac'a i teraz działa. |
![]() |
![]() |
#5 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Ja tez przygrałem to bez problemu. Nagrywarka Ricoh 7125A i Toshiba x48
#6 |
Gość
|
Dlaczego po przegraniu w Clonie, plyta jest normalnie widziana w windzie ale po odpaleniu gierki prosi o wrzucenie cd-roma? Musze miec cracka? Mam ver 1.07.
Pozdrawiam deamon2 deamon_pol@wp.pl |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2002
![]() |
FUCK!!!SHIT!!!! Przepaliłem LoD na LG 8x4x32 za pomocą CloneCD wyłączając subkanały data i QPA.
Czy ktoś dysponuje crackiem pozwalającym uruchomić grę z taką płytą? Jeżeli tak wyślijcie na maila, PLEASE!!!!!!! "Proszę się upewnić że płyta...." itd. Szlak mnie trafia jak widzę ten komunikat!!!!! RATUUUUNKUUUU!!!!! |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.07.2001
![]() |
FUCK!!!SHIT!!!! Przepaliłem LoD na LG 8x4x32 za pomocą CloneCD wyłączając subkanały data i QPA.
Czesc jestem jeszcze zielony w sprawach nagrywania. Moje doswiadczenia sa takie ,ze moj Cd-Room LG 48x nie dal sobie rady z kopiowaniem subkanalow ,i tak chcialo plyte ,ale zrobilem obraz plyty przy uzyciu nagrywarki Teac W512Eb ,po nagraniu dziala !. Chyba nie kazdy cd-room potrafi dokonca skopiowac subkanaly przynajmniej moj Lg..... |
![]() |
![]() |
#9 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
____ do wszystkich potrzebujących cracka ____
http://www.astalavista.com/ (...ale chyba już każdy zna ten search-engine...) btw: na moim plextorku PX-W1610A d2lod pl przegrało się bez problemów |
![]() |
#11 |
Gość
|
Cd-key do polskiej wersji: 6TJX-N7BV-ER4N-8J8T. Jesli chcecie cracka to wysle wam na e-maila
|
![]() |
#12 |
Gość
|
Wielka prośba o pomoc.
Prosze o podanie adresu strony z której można pobrać craca, lub o przesłanie jeg na mój adres emailowy |
![]() |
|
|