Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 05.12.2002, 15:13   #9
StemPL
Nowy na forum

Data rejestracji: 01.12.2002
StemPL w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Konlin napisa***322;(a)

Tu juz zupelnie nie wiem o co Ci chodzi. Jakie konflikty sa z WMP pod W2k? jakie fixy ASPI? I czemu twierdzisz ze InCD obsluguje DCD skoro mi najnowsza wersja (z obsluga Mt. Rainer) nie czytala plytki DCD?
Wg mnie InCD nie jest zgodny z DCD, ale w nowych napedach cdrom (mówie o >x16 ) plyty DCD powinny sie czytac po zamknieciu plyty.
A fixy ASPI sa dostepne na stronoe Roxio (maly pliczek z uzupelnionymi sterownikami nagrywarek pod produkty Roxio, czyli WinONCD i Easy CD Creator.

Jak juz pisalem wczesniej mam i Directcd i InCD i dwie nagrywarki w nowej nagrywarce tylko jedna plytka z DCD nie chciala mi sie czytac (mam jakos tak ustawione, ze DirectCD obsluguje mi starą nagrywarke, a InCD nową )

Okazalo sie ze ta plytka jest zle zamknieta przez DCD, wiec po "wlasciwym" zamknieciu..przeczytala mi sie, bez udzialu InCD w nowej (nie byl jeszcze zainstalowany).
Innymi słowy jeśli nawet uważasz że Twoja plytka jest zamknieta, to zamknij ją jeszcze raz ))

skomplikowane to troche jest u mnie ) ale tak jest ))) narazie:-D

Ostatnio zmieniany przez StemPL : 05.12.2002 o godz. 19:15
StemPL jest offline  

Twoje uprawnienia: