![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.03.2003
![]() |
CZesc.mam problem,przegrywam gre na Liteon 52x,zakonczone powodzeniem, chce instalowac gre przy 70% wyskakuje blad odczytu,i tak z kazda przegrana gra(spalilem lacznie kolo 10 plyt
)) czy to moze wina plyt?(platinum 1-48x ) czy tez cos z nagrywarka? acha u znajomego tez byl problem na tych plytach(2 spalil na 3 nagral ale krotki program)zdarzylo mi sie rowniez ze podczas nagrywania zaniemoglo biedactwo i kiszka.Pomocy )
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
naucz sie poprawnie zadawac pytania... z jaka predkoscia nagrywane sa plyty? cos mi sie zdaje, ze za szybko je nagrywasz i stad te bledy... inna sprawa, ze obraz plyty moze byc walniety, a jeszcze inna sprawa, ze robiac obraz plytki nalezy pamietac o mozliwych zabezpieczeniach, jakie sa na tej plycie.
|
|
#3 |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Witaj.
Nic nie piszesz z jaką prędkoścxią nagrywasz. Proponuję nagrywać z połową max prędkości nagrywarki (wtedy zwykle jest najmniej błędów). A po nagraniu robiłeś może weryfikację kompilacji? Jeżeli nie to zrób ją i zobacz, czy nie ma błędu. |
|
|
|
|
#4 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
szybkość - na pewno nie max, sam mam palarke 48X a nigdy tak nie nagrywałem
płyty - wypaliles 10 tych samych płyt jednego producenta, zmieć płytki i zobacz co jest, mogłeś trafić na lipną partie. testy - zrób jakieś testy tych nagranych płyt, czy kprobe czy z Nero CD Speed ScanDisk-surface scan. dane - piszesz, że nagrywasz ciągle tą gre, spróbuj inne rzeczy. napisz nam troche więcej. pzdr
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.03.2003
![]() |
dzieki wsszystkim za odp, sorki ze dalem tak malo informacji, ale bylem wqrzony i zaspany , w kazdym badz razie juz doszedlem co bylo, niestety trafilem na zla partie plyyt, na innej nagrywarce dzialo sie to samo
jeszcze raz dzieki za odp pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
|