![]() |
Re: Re: Re: Re: Re: Dlaczego inni maja takie problemy???
Cytat:
|
ja tam rozumiem ludzi. U mnie, zeby dobrze nagrywac
w locie dvd musi byc na primary slave - wtedy pale na maksa - 24x i wypalenie plytki 700mb zajmuje 4 minutki. Do zrzucania audio na twardy dvd musi byc na secondary slave - wtedy przebiega to szybko. Nie kazdemu chce sie ciagle zmieniac tasmy. Moj komputer jest powiedzmy troche przeterminowany - duron 750, 384 Ram - ale jakos wszystko dziala^_^ |
Re: Re: Re: Re: Re: Dlaczego inni maja takie problemy???
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
cos nowego ;p Ale tak naprawde to chyba ze wzgledu na to ze poprostu nikt nie chce "siedziec na jednym"... przeciez wszystko powoli staje sie nudne, monotonne... Ja wymieniam WC na inne poniewaz moim zdanien moje jest troche za malo wydajne... (przy podkreceniu moje athlona z 1,2@1,4) moim zdaniem temp. byla za wysoka, a jak dla mnie to juz wystarczajacy powod zeby cos zmienic, dokupic... A o problem o ktorym napisalem (chodzi o to nieszczesne DMA) poprostu jest dla mnie dziwny, bo ja nie potrafie dokonac tego zeby moja spawara nagrywala z wolniejsza predkoscia... P.S. Ale dyskusja sie rozwinela hmmmm... Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Dlaczego inni maja takie problemy???
Cytat:
...właściciel tegoż komputera nie równy właścicielowi innego komputera...;) Alem żem tero powiediał ...^_^ ^_^ ^_^ |
Re: Dlaczego inni maja takie problemy???
Cytat:
|
Re: Re: Dlaczego inni maja takie problemy???
Cytat:
|
Re: Re: Dlaczego inni maja takie problemy???
Cytat:
2. jak się instaluje corela lub inny kompajn i razem z nim 1000 czcionek / bo któraj się mozę przydać :)/ 3 co do instalowania sterow w wersjach alfa to przesada / wystarczy beta -> ja się na betach nigdny nie zawiodłem / detki to zawsze bety instaluje bo u mnie lepiej chodza niż finalne/ 4.soft monitorujący ważny 5. jak już się ma zamiar testowac soft to najlepiej tuż przed zaplanowaną wczesnij reistalką systemu :) / przynajmniej zero nerwów bo i tak się ma przeistalowywać sysa / a podstawowa zasada to zdrowy rozsądek albo zasada brzytwy Ockhama zmodyfikowana do softu komputerowego / nie mnóż programów robiących to samo bez powodu a jeśli masz winde i są zamienniki programów ms to bez zastanowienia ich uzywaj bo bezpieczniejsze są zwykle/ pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31. |