Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.12.2002, 22:12   #1
ZonX
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.12.2002
ZonX w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Miałem taki problem z yamahą 16x10x40 tyle ze przy symulacji dochodziło do 99,100% i bład tak było za kazdym razem. Przełozyłem ja do kompa brejdaka a tu lipa niebieskie ekrany sie posypały. Poszedłem do kumpla lipa wogule jej system nie wykrywał. Była jeszcze na gwarancji wiec pojechałem do serwisu, tam kolo powiedział ze wypalił na niej po kolei 8 najrózniejszych cd. Ja sie wkurzyłem zabrałem ja spowrotem do domu i dziw zaczeła działąć, co prawda nadal nie wypalał all cd, ale jakos działa. Pewnego dnia zamaniło mi sie na upgrate biosu i przy 50% komp sie zwiesił noi lipa. Pojechałem spowrotem do serwisu, po 2 tyg wruciła z nowy biosikiem i działała jak nowa. Nie wiem wkoncu co jej dolegało.
Spróbuj troche pokombinowac ze swoja obczaj czy tak samo dziej sie w innym kompie.Zamien tasmy itd. moze cos zadziała, jesli nie to opchnij ja na allegro moze jakies wiejski maniak sie da złapac ;PPP

Ostatnio zmieniany przez ZonX : 07.12.2002 o godz. 22:15
ZonX jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: