![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() |
Dlaczego nie mogę wypalić Harry Pottera
Zadałem to samo pytanie na grupie dyskusyjnej ae może wy mi pomożecie.
Otóż kupiłem nagrywarkę Teaca 24x. Z posiadanych informacji wynika, że powinna ona radzić sobie z SD2. Wczoraj próbowałem wypalić Harry Pottera ( zabezpieczoengo SD2 ). Zarówno zgranie jak i wypalanie powiodło mi się, kopia również się zainstalowała natomiast gra niech chodzi. Zgrywałem z oryginalu któy chodził bez problemu. Przy zgrywaniu ( zgidnie z sugestiami ) zaznaczyłem tylko Fast Skip Sectors , natomiast przy wypalaniu raz ustawilem amplify weak sectors a raz nie. Wypaliłem 2 płytki z różnymi prędkościami. Co jest grane? Ktoś zasugerował, że może niektóre wersje tych nagrywarek nie obsługiją SD2. Czy to możliwe? Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
no to zle ustawiles>Trzeba bylo zaznaczyc "inteligenty skaner", a reszte odznaczyc i mala szybkosc czytania w nagrywarce ( polecam x2), a przy nagrywaniu wlaczone amply. Kopiowalem komus ( na teacu x16) Harrego P. i chodzi
|
![]() |
![]() |
#3 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
sorry - sprawdzilem; dobrze miales ustawione ( skleroza-pomylilem z Laserlockiem- tyle sie ostatnio dzieje)> No to coz ci moge poradzic- zmniejsz szybkosc czytania ( j.w.)i nagrywanie ( np.do x8) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.05.2002
![]() |
witam
na LGx16 bez problemu,clonecd odczyt x4 zaznaczone szybkie omijanie bledow przy zapisie (x16-max) nic nie zaznaczam bo ta nagrywarka bez problemow radzi sobie z SF2:-) pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.12.2001
![]() |
Płytki nie musza być stracone, jeżeli można z nich zainstalowac grę. Wystarczy, że nadpiszesz plik hp.exe odpowiednio zmienionym i można grać bez płyty w napędzie.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() |
W koncu ja uruchomilem.
Odczyt: zaznaczone Szybkie omijanie blednych sektorow predkosc 4x Wyplanie: zaznaczone naprawianie slabych sektorow predkosc 8x. Dzieki wszystkim za porady.
|
|