![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Dlaczego nie widza majej nagrywarki?????
Mam taki problem , zaden z popularnych programow do nagrywania nie widzi mojej nagrywarki, w systemie jest ona jednak widoczna , co moze byc nie tak
![]() ![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
rozumiem, ze masz zainstalowane sterowniki dolaczone od producenta...
tak po prostu nie widzi?! napisz jaki model, system, plyta glowna, chipset... itd. |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Wersja nagrywarki to samsung sw212b , system ja widzi , natomiast programy do nagrywania nie , plyta glowna posiadam abita bh6 , 256 ram , PII 350, kupilem wersje oem i nie mialem do niej zadnych sterownikow , podlaczylem ja do eide 2 (bezposrednio) , uruchamiajac komputer , bios sam ja wykryl.
|
![]() |
#5 |
Gość
|
Natomiast jesli chodzi o oprogramowanie to mam zainstalowane nero 5.0 ,niestety nie orientuje sie czy jest ono aktualne
|
![]() |
#6 |
Gość
|
jakiego systemu uzywasz ? jesli windows 2000, musisz sciagnac najnowsze drivery do sprzetu, mozna tez pokusic sie o latke/upgrade/patch do nero dla w2k, nie wiem, czy taki wystepuje, bo uzywam winoncd...
|
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
Nero 5.0 z całą pewnością nie jest akualne, zainstaluj upgrejdy do wersji 5.5 znajdziesz je na stronie CDRinfo. Może to ci pomogą (w nowszych wersjach oprogramowania są dodawane nowe nagrywarki, może ta wersja nero którą masz nie obsługuje twojej nagry).
POZDRAWIAM
|
|