![]() |
c0dat:
Milo mi ze mnie witaja :-) No wrocilem, staram sie ograniczac net. A chwilowo bylem nieczynny bo: a) sys sie wisal jak otwieralem wiecej niz 20 postow :-) b)rachunek c)malo czasu (nauka itd.) Mam nadzieje ze bede tu czestym gosciem (nie ukrywam ze uwielbiam to forum :) (ale ze mnie lizus a fe :) :P ;) |
Cytat:
Pozdro.6 |
mike> -wlaczyc usb w biosie
jest wlaczone bo jest tam drukarka na usb tylko nie wiem jak to sie ma do karty graficznej mike> -dolozyc ram-u zeby karta (jesli jest na AGP) korzystala z ramu jest 128MB hmm chyba powinno starczyc mike> -zainstalowac directx dla win2000 (moge wyslac DirectX8.0 okolo mike> 8MB) tez jest mike> -zainstalowac poprawke Microsoftu dla Win2000 aby chodzily gry mike> (jest taka poprawaka - tez moge wyslac) jesli chodzi Ci o servicepacki to tez bylo zrobione dobra wcale mi na tym nie zalezy konczmy bo i tak do gier jest tam 9x |
mike> -wlaczyc usb w biosie
jest wlaczone bo jest tam drukarka na usb tylko nie wiem jak to sie ma do karty graficznej - jesli jest to karta graficzna na AGP to wykorzystuje ona USB aby komunikowac sie z z pamiecia RAM (wylacz USB i pobaw sie rozdzielczosciami :) mike> -zainstalowac poprawke Microsoftu dla Win2000 aby chodzily gry mike> (jest taka poprawaka - tez moge wyslac) - nie chodzi o servicepacki (one dotycza glownie poprawy elementow sieciowych nie gier) dobra wcale mi na tym nie zalezy konczmy bo i tak do gier jest tam 9x[/quote] |
Cytat:
To byl temat rzeka... a najlepsze jest to ze kazdy pisal tam ciagle to samo, ale spoko post :) |
Czolo...
c0rdat widze, zes chlop co sie zna, wiec prosze cie zagladnij pod topic pt. PILNE!!! Outlook Express i CD-RW Bede wdzieczny Czolo |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:35. |