![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.05.2002
![]() |
Dlaczego ten wspanialy Clone 3023 nie przegrywa?
Nie chodzi mi ten Clone 3023. Wgrałem Windows 98SE od nowa, zainstalowałem Clone 3023 odpalam go i ... zgrywa z CD na twardziela, ale gdy chcę wypalić płytkę (z twardziela na CD), to się wiesza - wyskakuje komunikat : ILLEGAL REQUEST: INVALID FIELD IN CDB (5:0x24:0x00). Czy ktoś może mi pomóc rozwikłać te zagadkę? Może powinienem coś dograć. Aspi, które znajduje się na CDRinfo wgrałem i ciągle to samo. Chodzi mi jedynie wersja 2831, ale 2852 juz nie - i to niezaleznie od tego czy odpalam programy w wersji demo czy zarejestrowanej. Czy Wam na Win98SE chodzi ten Clone?
Mam płytę gł. z chipsetem VIA, Celeron 333MMX. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Mam Winde98SE i musze ci powiedziec ze mi clonecd chodzi jak splatka moze sprobuj sciagnac program do czyszczenia rejestru z cdrinfo.pl
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Mam Winde98SE i musze ci powiedziec ze mi clonecd chodzi jak splatka moze sprobuj sciagnac program do czyszczenia rejestru z cdrinfo.pl
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Ale gdzie on jest? Ten malutki 0,02Mega?
A może chodzi o aspi? Czy mozesz przegrywac spokojnie przy wszystkich predkosciach? MI przy zgrywaniu na twardrdziela przy duzej predkosci wypelnia sie bufor danych i program staje w miejscu? Jak jest u CIebie? Hej! Lew |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Może masz nagryware SCSI, mój kumpel ma taką Yamahę (8,8,xx) i też mu nie chodzi miejwięcej tak jak tobie, lub tak samo :[
|
![]() |
#6 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
POzdrowka! Lew |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Juz wiem!! Trzeba ElbyCDIO Control ustawic z opcji "normal" na "Use winaspi32", zdefragmentowac twardziela i nie uzywac symulacji zapisu, jesli ma sie podlaczone na jednym kontrolerze twardziela i nagrywarke. Symulacja dziala, gdy nagrywamy "w locie". Wszystko wiec juz chodzi poza symulacja, ale gdy macie CDRW, to mozna probowac bez problemu. Pozdrowienia dla ewszystkich, ktorzy na to nie wpadli i mi nie pomogli
![]() Lew |
![]() |
![]() |
|
|