![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.03.2002
![]() |
Doradźcie proszę - CDR w cenie do 500 zł
Proszę bardziej doświadczonych użytkowników o poradę w sprawie wyboru CDR. Zamierzam nią nagrywać do 10 płyt/m-c (audio, programy, gry). Niezależy mi tylne na szybkości co na trwałości i niezawodności sprzętu. Za wszelkie porady z góry dziękuję.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.07.2001
![]() |
No to chyba Teac jest dla ciebie najrosadnijszym rozwiazaniem ale przy nakladzie 10 plyt na miesiac to kazda nagrywarka bedzie trwala
![]() ![]() pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#3 | |
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Cytat:
Ja mam takie typy: W58e (8x8x32) - okolo 400 (nie wiecej) hmm, thats all ![]() Jesli nie bedziesz potrzebowal nagrywac jakichs superwaznych rzeczy, to jest taki lg 8080b (niektoryum starcza w zupelnosci)8x4x32. Jest tani ale czesto ma awarie, dzo osob sie na nie skarzy.... No coz, tanie jest tanie. I ricohy. Nie znam cen ricohow, ale do 500 zita opowinien jakis dobry byc... Tez sa dobre, cos jak teac, pod niektorymi wzgledami lepsze, pod innymi gorsze (ale nie duzo ![]() !teac 2. ricoh 3. w ostatecznosci lg Jak troszke dolozysz, to masz 512eb teaca z burnem. Moze warto dolozyc ? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
kup sobie kolego teac są najepsze!
|
![]() |
#5 |
Gość
|
W58E albo W512E (lepiej to pierwsze, będzie nas więcej }>). TEACi są świetne a te dwa są w dodatku dość tanie... }>}>}>
|
![]() |
#6 |
Gość
|
Uzywam od grudnia Ricoh 7083A (8x8x32) i jest oka, nie wywala plyt i obsluguje DAO RAW i kosztuje 480 zeta
|
![]() |
#7 |
Gość
|
Ja bym proponowal LiteOn 12101 B
Obsuguje wszystkie formaty i jest nie droga ![]() |
![]() |
#8 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Ja mam Ricoha 7125A i jest spoko }> Cena nagrywarki ok 650zł, a Teaca 512 60zł Iwec lepiej troszeczke dolozy i kupic sobie x12 i bedzie smigalo jak burza }>}>}>
|
|