![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.05.2001
![]() |
Dostałem się na studia
Sory że off-topic ale musiałem się pochwalić (a skoro zdanie matury było to czemu nie o przyjęciu na studia)
Otóż od 1.X.2001 rozpocznę naukę na Politechnice Śląskiej w Gliwicach na Wydziale Automatyki, Robotyki i Informatyki na kierunku: no zgadnijcie ![]() oczywiście Informatyki }>}>}> PS: Czy ktoś zna jakieś tanie bary/puby w okolicy ul.Akademickej 16 ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
To moje gratulacje }>}>}>}> . Pamietaj ze dostac sie to jedna rzecz a utrzymac na nich to druga ;-) Co do pubów to jest tego troche, ale wszystko w swoim czasie :-) }>
#3 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.11.2000
![]() |
To cool, radze juz przygotowac nagryware na duze obciazenie ;-)
#5 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Właśnie się dowiedziałem że mam wybór:
a) mogę studiować na polibudzie w Gliwicach b) mogę studiować na polibudzie we Wrocławiu Na obu uczelniach oczywiście Informatyka Czy ktoś mógłby mi doradzić którą uczelnię mam wybrać i najlepiej poprzeć to jakimiś FAKTAMI ![]() PS: Woitas dlaczego tak uważasz podobno Informatykę jest łatwiej skończyć niż Telekomunikację (czyt. mniej wykolejeńców psychicznych do przejścia) |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.01.2001
![]() |
Cytat:
![]() a co do dostania sie na studia to tez znam ten bol od ok. 3 tygodnii i rowniez do tej pory sie ciesze, i mnie tez ludzie bez przerwy strasza, ze bedzie ciezko, ale ja mam na to sposob: rano wstajesz - dwie sety, humorek jest idziesz na polibudy, o 13 jest przerwa kolejna setka i przetrzymujesz do konca dnia. Gwarantuje Ci, ze jesli Cie wywala to bedziesz to mial tam gdzie slonce nie dociera ![]() ja kolo swojej, to nie wiem gdzie sa za dobre puby, ale za to mety to wiem gdzie sa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Registered
Data rejestracji: 29.04.2001
![]() |
Otóż od 1.X.2001 rozpocznę naukę na Politechnice Śląskiej w Gliwicach na Wydziale Automatyki, Robotyki i Informatyki na kierunku: no zgadnijcie
![]() oczywiście Informatyki }>}>}> quote] Czesc Jako ze ja juz studiuje informatyke, to pozwole sobie dac Ci kilka dobrych rad... Po pierwsze, takie studia to przede wszystkim programowanie, programowanie i jeszcze raz programowanie. Wiec jesli nigdy wczesniej nie pisales to radze: poswiec wakacje na nauke jakiegokolwiek jezyka (moze byc nawet BASIC ZX Spectrum ![]() Po drugie, jesli nie lubisz programowania, to nie licz na to ze uda Ci sie jakos przebrnac. Obojetne jaka wybierzesz specjalizacje - sieci, intetnet czy bazy danych (nie mowiac juz o samym programowaniu) programowanie Cie nie ominie. Poznasz Jave, SQL itp... Po trzecie: na informatyce jest duza konkurencja - kazdy chce udowodnic ze jest najlepszy - tak wiec o scioaganiu od kogos projektow itp. raczej zapomnij... pozdrawiam i zycze powodzenia na studiach - naprawde ciekawy kierunek |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
Ja jestem we Wroclawiu, na 5 roku. Powodzenia - tak popieprzonej uczelni nie znam, banda idiotow profesorow z ktorymi nie mozna pogadac. Zobaczysz co to znaczy zaliczyc "druty" i "uklady". Jak chcesz sie wiecej dowiedziec o polibudzie we Wroclawiu to pisz na maila.
Pozdrowionka:-)) |
![]() |
#9 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Jesli chcesz wiecej informacji to rowniez zapraszam na @, mam tez w pracy wielu znojomych po IZ, wiec tez moge sluzyc informacja. |
|
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.08.2001
![]() |
Gratulacje ty się dostałeś a ja już skończyłem
|
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
|
Gratulacje !!! Ja dopiero za rok i prawdopodobnie też na politechnike ale ... Częstochowską ;-)
|
![]() |
#12 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Jak już powiedział swietlik Politechnika Wrocławska jest do du**. A dlaczego jest taka "renomowana" to zaraz wam przybliżę.
Otórz zrezygnowałem ze studiowania na tej "renomowanej" uczeli więc wysłałem do nich odpowiedni papierek, a oni jako "renomowana" uczelnia odesłali mi moje papierzyska. I wszystko było by wporządku gdyby nie fakt że wpłaciłem im 70 zł, wysłałem papiery w pięknej,wytrzymałej teczce i kopercie listem poleconym, a oni po prostu mnie okradli. Odesłali mi papiery (kasy zwrócić nie mogą bo to była darowizna ;-) ), ale tak oszczędzali że teczki odesłać nie mogli, dobrze że przynajmniej stać ich było na list polecony. I takim sposobem otrzymałem papiery z powrotem, wyglądające jak wyjęte psu z pyska >( . Poza tym ta "renomowana" uczelnia ma nieaktualne strony WWW, a i próba zadzwonienia do wydziału Elektorniki skończyła się krótką rozmową z FAXem. Słowem wszechobecna dzicz i nędza. Do tego nikt nie poczuwa się do odpowiadania na maile -> no bo nicby po co. Oznajmiam wszem i wobec wybrałem -> Politechnikę w Gliwicach <-, współczuję tylko moim czterem kumplom którzy poszli do Wrocławia na Informatykę (wydz. Elektroniki) :o. PS: Dostałem się na Wydział Elektroniki i cieszę się że zrezygnowałem. Przynajmniej będę studiował na uczelni której zależy na inteligencji studentów,a nie tak jak PWr, która przyjmuje ludzi na podstawie świadectw, a te jak wszyscy wiemy najlepsze mają goście z prywatnych ogólniaków (no bo co za problem zapłacić za ocenki swojego synaczka/córeczki). Poza tym nie będę studiował w jakimś popowodziowym bagnie, u profesorów którym woda i druty uderzyły do głowy. I na dodatek będę studiował na wydziale Automatyki, Robotyki i Informatyka a nie na wydziale Elektronika, na którym ludzie głowią się nad drutami i praktyką w Stoczni G ;D a nie stricte Informatyką. To tyle co mialem do napisania. Nie ma to jak renomowane uczelnie, które okradają gdzie i kogo się da ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
6
Mickey jak mniemam idziesz teraz na pierwszy rok studiów ?
#14 |
Gość
|
off-topic - niech mi ktoś do cholery powie co wpisać żeby pojawiła się ta zielona morda ze złośliwym uśmiechem ;-)
|
![]() |
#15 | ||
Gość
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|
|