![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.03.2001
![]() |
duplikator cd
bede prawdopodobnie budowal replikator plyt cd, 7-14 nagrywarek, jakich dokladnie jeszcze nie wiem, mozliwe ze liteon'ow 52x, nie chce kupowac SCSI bo wyjdzie to duzo drozej, myslalem raczej na atapi + konwerter eide do firewire i uzyc starego dobrego disc jugglera ktory dziala z firewire czy macie jakies lepsze pomysly ?
czytalem opisy w necie ze dj chodzil bezproblemowo z 10 nagrywarkami. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nero - z 7 - i co z tego?
Pomysl do domu bez sensu. Do firmy - sa fachowcy. Dla pirata? Kompletny nonsens. Po co? |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odpowiadam calymi zdaniami
![]() Nero wspolpracuje z 7 nagrywarkami. Wersja Enterprise. Fachowcy sa w firmach komputerowych, np. w mojej ![]() Zlozylem 4 nagrywarki na normalnych kontrolerach PCI, chodzily! Jakos wolniej ale ![]() Po SCSI nie probowalem, bo drogo i trudno dostepne, ale 7 dyskow laczylem, wiec mozna i jest szybko. Sens budowy- uwazam ze jest to bardzo drogie rozwiazanie, i ekonomicznie i technicznie slabe. 1. koszt. 2. wolna praca. Gdyby co,to mozna kupic na zachodzie 8xduplikator firmowy. |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
![]() |
ok widzisz odrazu lepiej, teraz mozna prowadzic dyskusje normalnie
![]() ok po pierwsze nie ma czegos takiego jak duplikator firmowy ![]() ![]() ogolnie koszt 10 nagrywarek + 5 konweterow i okablowanie to jest okolo 2000pln plus komp ktory to uciagnie. na luzaku mozna ise zamknac w 5 kolach. A co to nero to raczej podziekuje ![]() ![]() poza tym tylko przypomne z duplikatory firmowe sa czesto malo konfigurowywalne i raczej ciezko je rozbudowac ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Podpalacz
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() |
Witam,
Ja zbudowałem i posiadam duplikator, więc jak byś miał jakiś problem to mogę Ci pomóc na tyle na ile będę mógł. Pozdrawiam
|
|