![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.07.2002
![]() |
Nie moge zainstalowac Nero pod XPsp1
Podczas instalacji, na samym jej poczatku, gdy instaluja sie "CoverDesignerCommonDlls" wyskakuje mi komunikat: "Podczas kopiowania wystapil blad (nazwa pliku: MSVCRT.dll)! Blad: 2 Prosze zrestartowac komputer i sprobowac ponownie!"
Juz restartowalem wiele razy i nic, nadal nie moge zainstalowac. Instaluje wersje 5.5.10.7 b, ale sprawdzalem na 5.5.10 to tez taki blad wyskakuje. Mam zainstalowane ASPI. Pod Win2K nic takiego mi sie nigdy nie zdarzylo. I jeszcze jedno... jestem administratorem na tym kompie (bo tylko ja go uzywam) ![]() Z gory dzieki za wszelka pomoc Pozdrawiam ITI PS. Szukalem odpowiedzi na forum, ale nigdzie nie natknalem sie na nia ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.09.2002
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Re: Nie moge zainstalowac Nero pod XPsp1
Instaluje wersje 5.5.10.7 b, ale sprawdzalem na 5.5.10 to tez taki blad wyskakuje. Mam zainstalowane ASPI. Pod Win2K nic takiego mi sie nigdy nie zdarzylo. I jeszcze jedno... jestem administratorem na tym kompie (bo tylko ja go uzywam)
![]() ... powiem tyle, nie mam problemow z Nero, mam XP Pro i SP1, tylko ze pierwsza instalacja odbyla sie z oryginalnej plyty Nero (dostalem z nagrywarka) i pozniej tylko aktualizowalem. Jak masz mozliwosc to zalatw se taka plyte i uakltualnij tylko wersje, moze pojdzie.... |
![]() |
#4 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Poprostu brakuje Ci plików systemowych bądź są uszkodzone. 8)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
... wlasnie a jak stan Twego systemu, moze masz padniety system ??
|
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.09.2002
![]() |
ITI:
Czy potrzebujesz polskiego ekstraktu z podanego przeze mnie linka? |
![]() |
![]() |
|
|