![]() |
Re: DVD lg
Cytat:
Pozdrawiam |
Kupiłem dzisiaj ten napęd, ponieważ sugerowałem się testami (Komputer Świat i jeszcze jakieś dwie gazety - wszędzie wypadł najlepiej). Co do LG ogólnie rzecz biorąc - do tej pory miałem tylko jeden napęd innej firmy (nagrywarka Liteon 32x12x40) i padł po 4 dniach użytkowania. Od LG mam CD-ROM x52 (zdechł po półtora roku, ale przeczytał tyle, że głowa boli, więc miał pełne prawo), 2 nagrywarki i teraz DVD. Tak sobie myślę, że chyba jestem zadowolony z tej firmy, a ci, którzy na LG narzekają niech to robią, ale bez uogólniania i wtedy jedynie, gdy winien jest napęd, a nie user.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
ja bym kupowal. Moze faktycznie slysze sie czeste narzekanie na sprzet LG, ale skoro w niektorych testach jest dosc wysoko oceniany, to nie ma sily, nie moze byc az taki zly. Zreszta, teraz juz nie ma naprawde zlego sprzetu, z kazdego mozna byc zadowolonym. A cena jest atrakcyjna i ja skorzystalbym z takiej okazji.
|
Co do wynikow testow KOMPUTER SWIAT...zbytnio bym sie nimi nie sugerowal.Przestalem zagladac do tej gazety kiedy w tescie kart graficznych Voodoo3 3000 pokonalo GeForca 256:o...tamtejsze testy to kpina, a wyniki wyciagane sa czasami z przyslowiowego "kapelusza".:D
pozdrawiam P.S.Co nie zmienia faktu ze LG produkuje przyzwoite napedy. |
mam dvd x16 marki LG i moge polecici z czystym sumieniem. Naprawde porzadny sprzet. I chyba najwazniejsze - b.dobrze czyta plyty cdr.
I jestem zdania ze LG robi naprawde dobry sprzet. I nie lubie jak ludzie uogolniaja - uslysza ze padla nagrywarka tej firmy to od razu maja zdanie ze to syf i wogole. Wszytskie padaja - bez wyjatku. |
Cytat:
A i ja skorzystalem na tym topicu bo rowniez nad kupnem DVD zastanawiam sie od jakiegos czasu. Widze, ze sa osoby, ktore LG maja i sobie chwala wiec prawdopodobnie zdecyduje sie wlasnie na ten model. Jest w bardzo przyzwoitej cenie i podoba mi sie z wygladu (co ma dla mnie spore znaczenie). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:52. |