Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.10.2005, 20:28   #1
furious
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.10.2005
furious w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
KOPIA gier, ogolnie plyt

nie iwem czy w dobrym miejscu zamieszczam temat ale dobra. chodzi o to ze czesto muse prezgrywac ludziom plyty. jak jets to gra to w 90% im te gry pozniej nie chodza. przegrywam pirata, lub czyjas wersje sciagnieta z NETu. mozektos zaproponuje mi jakis progs do kopiowania plyt z grami? xD (wiem , jestem noobem ;P ) . jak komus sie chce to moze opisac co na poczatku trza zrobic , chyba ze program jest banalny. ja uzywam NERO, i zazwyczaj klikam kopiuj plyt, zgrywam na dysk, wypalam. nie wiem czemu ludziom to nie chodzi, dlatego chce sprobowac na innym progsie, thx na pomoc
artek
furious jest offline  
Stary 17.10.2005, 12:34   #2
namor62
Bywalec

Data rejestracji: 05.03.2005
namor62 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
to nie problem...

Cytat:
Napisany przez furious
nie iwem czy w dobrym miejscu zamieszczam temat ale dobra. chodzi o to ze czesto muse prezgrywac ludziom plyty. jak jets to gra to w 90% im te gry pozniej nie chodza. przegrywam pirata, lub czyjas wersje sciagnieta z NETu. mozektos zaproponuje mi jakis progs do kopiowania plyt z grami? xD (wiem , jestem noobem ;P ) . jak komus sie chce to moze opisac co na poczatku trza zrobic , chyba ze program jest banalny. ja uzywam NERO, i zazwyczaj klikam kopiuj plyt, zgrywam na dysk, wypalam. nie wiem czemu ludziom to nie chodzi, dlatego chce sprobowac na innym progsie, thx na pomoc
artek
skombinuj programik Alcohol, a najlepiej cały zestaw - Clony XXL, Alcoholer i sam Alcohol 120.
Clone XXL sprawdzi czy gra czy coś innego nie jest zabezpieczone, a jak jest - to czym, Alcoholer ustawi odpowiednio nagrywający program, w tym przypadku Alcohola i po bólu... 8 )
namor62 jest offline  
Stary 17.10.2005, 13:11   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
namor - kolejny post w ktorym masz info aktualne na pare lat temu no offense - sie zlozylo

furious - nic dziwnego ze im nie chodzi o zabezpiecznieach nie slyszales? tu masz linka co i jak nalezy robic http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=35883
to, czym dana gra jest zabezpieczona i jak to obchodzic znajdziesz tez na stronie gamecopyworld
nimal jest offline  
Stary 17.10.2005, 14:25   #4
namor62
Bywalec

Data rejestracji: 05.03.2005
namor62 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nimal - masz rację!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisany przez nimal
namor - kolejny post w ktorym masz info aktualne na pare lat temu no offense - sie zlozylo

furious - nic dziwnego ze im nie chodzi o zabezpiecznieach nie slyszales? tu masz linka co i jak nalezy robic http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=35883
to, czym dana gra jest zabezpieczona i jak to obchodzic znajdziesz tez na stronie gamecopyworld
do dziś nie kombinowałem z A-ray Scznerem, ale zaraz go poszukam, thx za link
namor62 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: