![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
![]()
Co myslicie o tym modelu, rozwazam tylko kupno Pioneera z tacka, czy to najlepszy wybór? Czy sa jakies problemy z tym napedem?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
![]() |
Jak z awaryjnoscia tego napedu?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Mam ten model. Chodzi bez zarzutów. Choć przymierzam się do zmiany na najnowszy model tej firmy, bodjaże 117. Jest podobno cichszy i odczytuje w pełni subkanały (tego nie jestem do końca pewien) w porównaniu do modelu 500M. Poczekamy na testy (m.in. CDRinfo.pl) i zobaczymy...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
Hmm, mam pytanko
Jak wyglada twoj model?? Spotkalem sie w internecie z dwoma roznymi zdjeciami tego napedu ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Pinki : 24.09.2002 o godz. 20:59 |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
Hmm, mam pytanko
Jak wyglada twoj model?? Spotkalem sie w internecie z dwoma roznymi zdjeciami tego naped __________________________ Mój model to ten na samym dole. Choć nie jest taki brzydki i ciemny jak na dołączonym zdjęciu. |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
Jaka masz wersje Biosu??
Jak z glosnoscia napedu?? Napisz cos o nim ![]() ![]() Mam mozliwosc wyboru miedzy 117 a 500M i nie wiem co robic ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Poza tym wydaje mi się że nie wpełni umożliwia odczyt danych subkanałowych, a zatem ogranicza to możliwość korzystania z CloneCd do zrzucaniu obrazów na tym napędzie. Zatem używam Cdromu. Generalnie napęd mam od jakiś 2-3 m-cy. Żadnych problemów nie było. W testach model ten tez plasuje sie w czołówce najlepszych napedów DVD dostępnych na rynku. Tak więc... Model biosu to 1.07 |
|
![]() |
![]() |
|
|