Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   DVR-212 nie wypala :/ (https://forum.cdrinfo.pl/f2/dvr-212-nie-wypala-75862/)

ciekawyswiataa 27.12.2007 01:36

jest windowajca....

odinstalowalem sterowniki od zintegrowanej karty dzwiekowej i zintegrowanej karty sieciowej.

Posiadam osobną karte dzwiekowa i osobna karte sieciowa. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co? Dodamze nagrywarka psuła te płyty... wypalała jakis fragment i zgon. Dochodziło do 7%

ed hunter 27.12.2007 09:48

Cytat:

Napisany przez ciekawyswiataa (Post 876186)
sluchajcie, co Wy sie tak czepiacie tych plyt? Skoro sa sprzedawane na masowa skale tzn ze sa w miare ok... niewazne
to nie plyty wiec zejdzcie z tego tematu plz..

na siwezej windzie jest ok...
po isntalacji sterownikow i programow takich jak: gg, opera, firefox, winamp, nero, everest nagrywarka siada... :/

powalający tok myślenia i optymizm :rotfl: :P
Cytat:

Napisany przez ciekawyswiataa (Post 876188)
jest windowajca....

odinstalowalem sterowniki od zintegrowanej karty dzwiekowej i zintegrowanej karty sieciowej.

Posiadam osobną karte dzwiekowa i osobna karte sieciowa. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co? Dodamze nagrywarka psuła te płyty... wypalała jakis fragment i zgon. Dochodziło do 7%

niezbadane są wyroki komputerów ;)

ciekawyswiataa 27.12.2007 12:12

ehhh.... wy nie macie sie czego czepic... po co piszecie jak i tak nie wiecie. kazdy ma po 20 tysiecy postow w tym 15 tysiecy to "byle jakie plyty". Przeciez pisalem ze to nie wina plyt. Nawet jakby ktos napisal ze ma nagrywarke w pol zlamana i napisal ze mu nie wypala to zapewne pojawilaby sie odpowiedz:

"stawiam ze to przez gowniane plyty".
Czy te inne firmy placa wam za pisanie bzdur o tanszych plytach? Nie wiem czy mam takie za***iste szczescie czy wy za***istego pecha ale ja zadnych problemow nie mialem nigdy. Jedna na 100 plyt byla wadliwa

lol...

Prezesik 27.12.2007 12:43

Cytat:

Napisany przez ciekawyswiataa (Post 876278)
ehhh.... wy nie macie sie czego czepic... po co piszecie jak i tak nie wiecie. kazdy ma po 20 tysiecy postow w tym 15 tysiecy to "byle jakie plyty". Przeciez pisalem ze to nie wina plyt. Nawet jakby ktos napisal ze ma nagrywarke w pol zlamana i napisal ze mu nie wypala to zapewne pojawilaby sie odpowiedz:

"stawiam ze to przez gowniane plyty".
Czy te inne firmy placa wam za pisanie bzdur o tanszych plytach? Nie wiem czy mam takie za***iste szczescie czy wy za***istego pecha ale ja zadnych problemow nie mialem nigdy. Jedna na 100 plyt byla wadliwa

lol...

i w 15 tysiącach przypadków okazywało się to przyczyną faktyczną :taktak:

i np. w logu masz takie coś: Sense Key: 0x05 (KEY_ILLEGAL_REQUEST), co pozwala wyciągać takie wnioski :czytaj:

to są nasze tylko przypuszczenia, a nie coś czego masz się trzymać jak wyroczni..

Twoja sytuacja nie jest normalna.. mało komu przyszłoby powiązać niewypalanie płyt z kartą sieciową czy dźwiękową! nikt wróżką nie jest :czar:

aaaa.. i nikt mi nie płaci... niestety... :'(

i nie w ten sposób, jak Ty to robisz kolego mierzy się "za***istość" płyt.... :nieee:

sporo przed Tobą jeszcze :czytaj:

zrób parę testów, albo poszukaj ich na forum czy całym cdrinfo.. zobaczysz jak się mylisz :fiu:

ja też byłem taki młody wilczek i się rzucałem, aż zostałem solidnie sprowadzony na ziemię... :taktak:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:18.