![]() |
jest windowajca....
odinstalowalem sterowniki od zintegrowanej karty dzwiekowej i zintegrowanej karty sieciowej. Posiadam osobną karte dzwiekowa i osobna karte sieciowa. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co? Dodamze nagrywarka psuła te płyty... wypalała jakis fragment i zgon. Dochodziło do 7% |
Cytat:
Cytat:
|
ehhh.... wy nie macie sie czego czepic... po co piszecie jak i tak nie wiecie. kazdy ma po 20 tysiecy postow w tym 15 tysiecy to "byle jakie plyty". Przeciez pisalem ze to nie wina plyt. Nawet jakby ktos napisal ze ma nagrywarke w pol zlamana i napisal ze mu nie wypala to zapewne pojawilaby sie odpowiedz:
"stawiam ze to przez gowniane plyty". Czy te inne firmy placa wam za pisanie bzdur o tanszych plytach? Nie wiem czy mam takie za***iste szczescie czy wy za***istego pecha ale ja zadnych problemow nie mialem nigdy. Jedna na 100 plyt byla wadliwa lol... |
Cytat:
i np. w logu masz takie coś: Sense Key: 0x05 (KEY_ILLEGAL_REQUEST), co pozwala wyciągać takie wnioski :czytaj: to są nasze tylko przypuszczenia, a nie coś czego masz się trzymać jak wyroczni.. Twoja sytuacja nie jest normalna.. mało komu przyszłoby powiązać niewypalanie płyt z kartą sieciową czy dźwiękową! nikt wróżką nie jest :czar: aaaa.. i nikt mi nie płaci... niestety... :'( i nie w ten sposób, jak Ty to robisz kolego mierzy się "za***istość" płyt.... :nieee: sporo przed Tobą jeszcze :czytaj: zrób parę testów, albo poszukaj ich na forum czy całym cdrinfo.. zobaczysz jak się mylisz :fiu: ja też byłem taki młody wilczek i się rzucałem, aż zostałem solidnie sprowadzony na ziemię... :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:18. |