Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.12.2003, 19:00   #1
Qboslav
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.12.2003
Qboslav w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dwie plyty na jednej

Witam!

Mam pytanko: Chcialbym nagrac na jednej plycie dwa obrazy dwoch roznych programow, z czego jeden zawiera w sobie kilka sciezek audio.
Dokladniej:
Jeden obraz sklada sie z plikow .ccd, .sub, .img i zabiera na plycie 465MB
Drugi obraz .bin i .cue zajalby na plycie 135MB. Po nagraniu tworzy on w sumie 7MB programu, reszta to audio (wav, niewidoczne z plyty, a mozliwe do odsluchania na zwyklym odtwarzaczu).
No i chodzi mi o to, ze chcialbym oba te obrazy wpakowac na jedna plyte, tak zeby (nie wiem, taki mam pomysl tylko) po wybraniu odpowiedniego woluminu plyty, uruchomil mi sie odpowiedni program. Np. daje na wlasciwosci plyty, wybieram wolumin jeden i uruchamia mi sie pierwszy program. Daje na drugi wolumin i mam dostepny program drugi. Nie wiem, jak by bylo widzialne wtedy to cale audio, ale wg mnie taka mozliwosc jest logiczna. Czesto przeciez tak sa widoczne dane nagrane w roznych sesjach. Na jednym woluminie widac, na innym nie. To dlaczego nie moznaby zrobic tak z obrazem?

No i pytanie: jak i jakim programem to zrobic?
Mozliwe, ze pozadany rezultal da sie osiagnac w inny sposob, wiec prosze, niech mnie ktos oswieci :-)

Wdzieczny bede za pomoc
Qboslav jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: