![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2002
![]() |
problem z nagrywarką?
Kilka miesięcy nie miałem żadnego problemu z Teacem x4. Mniej więcej od czasu kiedy zainstalowałem (i wywaliłem z hukiem) wersję beta Clona 4.0, zaczęły się kłopoty. Teraz mam starszą wersję Clona (która wcześniej hulała super) i pojawia mi się często taki oto komunikat: ZAPIS NA DYSKU CD NIE POWIÓDŁ SIĘ. ILLEGAL REQUEST: INVALID FIELD IN CDB (5:0x24:0x00). Podobny komunikat pojawił się podczas wypalania programem Eac. Wcześniej nigdy tego niebyło. Zaznaczam, że dokładnie usunąłem poprzednią wersję Clona (łącznie z rejestrami). Czy mam problem ze sprzętem czy raczej z oprogramowaniem (np.system -W98SE)? Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich.
Co jest panowie? Nie chcecie czy nie potraficie mi pomóc? |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2002
![]() |
Super, dzięki za pomoc. Widzę, że zawsze można na was liczyć, CHŁOPCY.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Zdarza się
|
|
|
#4 |
|
Gość
|
To moze ja sie wypowiem... Hmmm.. nie mam pojecia o co chodzi, Clone 4.0 - wywaliles, u mnie on chodzi jak to ujales z hukiem i jstem very happy!! Pozdrawiam
|
|
|
#5 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
przeinstaluj system i sprawdż na czystym na różnych nośnikach / ale na początek na cdrw /
moŻe jest tak że a: sys głupieje b. zrobił sie wybredny i niektórych płyt już nie lubi / miałem tego teaca i to raczej wykluczam/ c. trafiłeś na jkieś badziewiaste płyty / mozna i pare razy bo ja 3 lub 4 razy przejechałem się na cdr szajsunga ( szajsung nie wypalił szajsunga z zresztą nic nie potrafiło tych płyt wypalić )d. jeśli już wszystk ozawiedzie to palnik się zaczyna sypać ale jako że piszesz że to co pewnien czas coś wyskakuje to miejmy nadzieję że to pkt a lub c pozdro
|
![]() |
|
|