![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.08.2004
![]() |
dziwne rzeczy....
Moi rodzice ze znajomymi byli ostatnio na wycieczce. Przywiezli z niej troche zdjec z cyfrowki (znajomi starych tez przywiezli swoje). Nagralem zdjecia swoich starych na plyte jako "start multisession" w nero. Zostawilem ja otwarta aby znajomi mogli na ta sama plyte dograc swoje zdjecia. Za jakis tydzien ta plyta wraca do mnie i dowiaduje sie ze uwaga - moje zdjecia zniknely z tej plyty a ich sie pojawily
. Dzwine nie? uzywam win98. Wszedlem w Moj Komputer/Dysk CD/Wlasciwosci/Volumes i wyskoczylo mi ze sa tam 2 volumes. Z tym ze widoczny jest albo ten pierwszy albo ten drugi. jak moge zrobic aby widoczne byly 2 naraz?
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Madafaker
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() |
a próbowałeś zamknąć sesje ?
|
|
#3 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po prostu nie dali kontynuuj multisesje tylko dograli normalnie i tak wyszlo.
Uzyj isobustera, bez problemu sciagnie ci na dysk twoje zdjecia, powinien tez nero dac rade (zapisz sciezki). |
|
|
|
|
#4 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
przy tak niskiej cenie płyt nie daje się komuś niezamkniętych płyt coby dograł coś.
wiedza ludzi na temat komputerów ogranicza sie najczęściej do tego, że są. przy pomocy douczonuch sąsiadów są w stanie skopiować zawartość płyty na dysk. oczywiście to co pisze to czysta teoria nie mająca związku z konkretnymi osobami
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
IsoBuster
CDRdiagnostic Badcopy pro Poza tym skoro widzisz raz 1 vol. raz drugi to co za problem skopiowac najpierw z jednego potem z drugiego? A plytke jako podstawke pod ![]() edit: zmien temat topicu w "edycji" to dostaniesz wiecej odpowiedzi i nie ryzykujesz zamkniecia topicu tak jak np. tutaj. TU masz linka jak zadac pytanie.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 03.03.2005 o godz. 01:46 |
|
|
![]() |
|
|