![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.10.2002
![]() |
LG 48x16x48x Moje Doswiadczenia do wszystkich użytkowników posiadających nagrywary LG
Witam wszystkich LGkowców...Moja przygoda z nagrywarami Lg zaczęła się we wrzesniu...Od tego czasu zdazylem juz przetestowac Lg 40x12x40x,ktora chodziła przez miesiac w miare dobrze po czym prawdopodobnie sie sypnela,bo kazda plyte niezaleznie od predkosci nagrywala 16x...Oddalem do serwisu(bylem tak zly,ze myslalem,ze wszystkich tam pozabijam,bo stwierdzilem,ze sprzedaja zwyczajny chłam),po trzech tygodniach czekania,ku mojemu zaskoczeniu wymienili mi na nowke LG 48x16x48x,nie ukrywalem radosci...No wiec od 22.11.2002 testuje ja i moje wrazenia sa rozne,ale raczej negatywne...Mianowicie po pierwsze ona za bardzo miesza z tymi predkosciam idzie szybko,zwalnia,obniza predkosci...Szczerze mowiac bardzo mnie to drazni,bo plyty nagrywaja sie raz 3.30 potem 4.43 nawet 5.02 jak wczesniej zwolni...Czy ktos wie czy istnieje na to jakas recepta...Ten cały czujnik powoduje rozne skoki,ktore znaczaca wplywaja na czas nagrywania...Nie wiem co mam myslec
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|