![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.12.2002
![]() |
Dziwny błąd w NERO 60011
Witam wszystkich.
Mam bardzo dziwny błąd w NERO 6.0.011 - używam Win XP PL SP1 Błąd polaga na tym że jak wypalam płytę CD-RW wielosesyjną. I nie zamykam takiej płyty to kiedy potem chcę dograc następna sesję Nero mysli chwilę i wywala komunikat NIEOCZEKIWANY FORMAT PLIKU. mOge tylko nacisnąć OK! Efekt jest taki że w Nero płyta wygląda jakby była pusta (puste okienko) ale na dole na pasku widac wielkość pierwszej sesji np. 100MB. Dodam ze taka płyta jest normalnie widziana przez zwykly CD-ROM czy DVD. Kiedy dogram drugą sesję, to już tej pierwszej nie widać ani w CD ani w DVD ani w nagrywarca :- ![]() Czy ktos ma jakies pomysły ![]() Help !! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.08.2003
![]() |
dziwny błąd w nero 2
w tej samej wersji nero mam coś takiego :
tworze dysk bez multisesji, zapinam pliki z dysku, mieszczą sie bez overburningu [pliczki to mp3 z dość długimi nazwami, ale nero sobie radzi bo ucina to co mu nie pasi]. Pliczków jest powiedzmy ok 40-50 i siedzą w głównym kat. płytki, bez żadnych podkatalogów. Nagrywa sie płytka [na róznych prędkościach próbowałem] i po wypaleniu i sprawdzeniu jej w nagrywarce czy potem w dvd, na tym i na innym kompie pokazuje sie pierwszy plik z listy a reszty nie widać. choć cd jest cały wypalony. Mieliście coś podobnego ?? Poradziłem sobie tak że spakowałem te mp3 w jednego rara i poszło i działa :p tylko trza teraz zgrać z cd na twardego i rozpakwać by coś posłuchac :d po, mj
#3 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Płyte multisesyjna nagrywa sie metodą Track-At-Once (TAO) i nie zamyka się płyty CD. Może to jest poweód
![]() |
![]() |
![]() |
|
|