![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.03.2004
![]() |
Dziwny problem?
Otóż po zmianie LG 8320B na 8400B nagrywa dobrze jest na razie OK.
Ale mam teraz taki problem jak wkładam do nagrywarki płytkę i chce sobie ją puścić to wszystko jest OK. Wyciągam płytkę i chce włożyć inną, to nadal pokazuje się ikonka z poprzedniej płytki oraz komunikat "Urządzenie nie jest gotowe". Próbuje dać na autoodtwarzanie i wyskakuje takie coś... Zrobię restart kompa i jest ok do pierwszej płytki, wkładając drugą dzieje się to samo... ![]() Po restarcie kompa jest ok do pierwszej włożonej płytki. wkładając druga dzieje się to samo... ![]() Ostatnio zmieniany przez Essio : 18.03.2004 o godz. 21:53 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
usun kontroler ide w menedzerze urzadzen i po restarcie pozwol systemowi na nowe wykrycie urzadzen
nic innego nie przychodzi mi do glowy
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.03.2004
![]() |
Odinstalowałem podstawowy kanał IDE. Restart kompa, wykrył napędy i dalej to samo. Jutro zrobię format i zobaczę czy coś pomoże...?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może ten AutoRunLauncher.exe to pozostałość po jakimś instalowanym software lub raczej gierce. Widziałem już takie cuda, np. przy starcie systemu. Nie wygląda mi to raczej na winę hardware'u.
Spróbuj oblookać wpisy startowe AUTOSTARTU, ew. wpisy w rejestrze mówiące o tym AutoRunLauncher.exe i je usunąć, ew. skojarz to sobie z jakąś gierką, progiem i spróbuj odinstalowć/usunąć. |
![]() |
![]() |
#5 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
format na pewno pomoze, ale po co?
rada Vizzarda pomoze (powinna wg mnie) bez reinstalacji sysa wpisy startowe autostartu ozesz zmienaiac w rejestrze lub wygodniej dowolnym tweakeram, same powiazania zas we wlasciwosciach napedu z poziomu "moj komputer" |
![]() |
![]() |
|
|