![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
jak nagrać kilka piosenek jako jedną i bez przerw
Witam. Troszke przeglądnąłem forum ale nie bardzo znalazłem to o co mi chodzi. A mianoicie:
Jak nagrać kilka piosenek na jedna płytke aby odtwarzacz cd widział ja jako jedna piosenkę. Chodzi mi dokładnie o energy 2000. Płytka jest jako jeden długi megamix ale przy rippowaniu ktoś ja pociął na kilkanaście fragmentów. I chodzi mi o to żeby ją złożyc z powrotem do kupy i nagrać jako jedna. Jak to zrobić? (nero) Dzięki za pomoc |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Jak wrzucisz wszystkie utwory do kompilacji to je zaznacz ppm > w***322;a***347;ciwo***347;ci > przerwa ustaw na 0 i powinno ***347;miga***263;, cho***263; sam jeszcze tego nie pr***243;bowa***322;em
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wlaczasz nero wave editor
wczytujesz utwor1 ustawiasz sie na jego koncu i wybierasz z menu INSERT FILE i wstawiasz 2 ustawisz sie na koncu itd az do konca zwroc uwage, ze jezeli gdzies zobaczysz cisze miedzy utworami, to musisz ja skasowac - zaznaczasz fragment i DELETE mozesz tez nalozyc kolejne utworki na siebie, ale nie o to Ci chodzi... oczywiscie na koniec zapis w nero wczytujesz swiezo zapisany utworek edit - gallus mnie wyprzedzil ![]() ale w jego metodzie odtwarzacz zobaczy wiele utworkow a nie jeden i jesli sa z mp3 to niestety male przerwy beda - ramka mp3 ma stala wielkosc ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Calibra is the best!!!
![]() |
@Gallus dzieki o to mi chodziło ale jednak sa minimalne przerwy
@Nimal dzieki. Troszke trzeba posiedziec nad tym ale fajnie wychodzi. A teraz skoro już tu pisze to nie bede zakładał nowego tematu tylko zadam pytanie w tym. (odwrotne do wczesniejszego) Mam piosenkę długą (megamix) jako jedną a chciałbym nagrać jako kilka żeby móc słuchac np od połowy. Próbowałem zaznaczyc indexowanie i nawet sie nagrało ale mimo tego że na moim odtwarzaczu indexy odczytuje to nie można ich przełączać (technics sl-ps670d) |
![]() |
![]() |
#5 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stara bolaczka Techniksow - w instrukcji swojego mialem napisane, ze widzi indexy, ale nie daje mozliwosci nawigacji pomiedzy nimi
taka mozliwosc dawaly tylko najdrozsze modele (slownie - zawsze tylko jeden w danej kolekcji... chore...) pozostaje przeciac utwor zeby unikanac przerwy w odtwarzaniu najlepiej nie operowac na mp3 (stala wielkosc ramki, jak juz pisalem) tylko na wave przydalby sie jakis spec od Audio... ja to nagrywam od wielkiego dzwonu, wiec i moja wiedza pozostawia sporo do zyczenia ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Calibra is the best!!!
![]() |
Oki. Wielkie dzi***281;ki @nimal. Pozdroofka.
|
![]() |
![]() |
|
|