Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.08.2006, 10:24   #1
Jerry from hell
Calibra is the best!!!

Avatar użytkownika Jerry from hell

Data rejestracji: 06.07.2004
Jerry from hell zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jak nagrać kilka piosenek jako jedną i bez przerw

Witam. Troszke przeglądnąłem forum ale nie bardzo znalazłem to o co mi chodzi. A mianoicie:

Jak nagrać kilka piosenek na jedna płytke aby odtwarzacz cd widział ja jako jedna piosenkę. Chodzi mi dokładnie o energy 2000. Płytka jest jako jeden długi megamix ale przy rippowaniu ktoś ja pociął na kilkanaście fragmentów. I chodzi mi o to żeby ją złożyc z powrotem do kupy i nagrać jako jedna. Jak to zrobić? (nero) Dzięki za pomoc

Jerry from hell jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.08.2006, 10:28   #2
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Jak wrzucisz wszystkie utwory do kompilacji to je zaznacz ppm > w***322;a***347;ciwo***347;ci > przerwa ustaw na 0 i powinno ***347;miga***263;, cho***263; sam jeszcze tego nie pr***243;bowa***322;em

gallus jest offline  
Stary 18.08.2006, 10:29   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wlaczasz nero wave editor
wczytujesz utwor1
ustawiasz sie na jego koncu i wybierasz z menu INSERT FILE i wstawiasz 2
ustawisz sie na koncu itd az do konca
zwroc uwage, ze jezeli gdzies zobaczysz cisze miedzy utworami, to musisz ja skasowac - zaznaczasz fragment i DELETE
mozesz tez nalozyc kolejne utworki na siebie, ale nie o to Ci chodzi...
oczywiscie na koniec zapis
w nero wczytujesz swiezo zapisany utworek

edit - gallus mnie wyprzedzil
ale w jego metodzie odtwarzacz zobaczy wiele utworkow a nie jeden i jesli sa z mp3 to niestety male przerwy beda - ramka mp3 ma stala wielkosc
nimal jest offline  
Stary 18.08.2006, 14:47   #4
Jerry from hell
Calibra is the best!!!

@Gallus dzieki o to mi chodziło ale jednak sa minimalne przerwy
@Nimal dzieki. Troszke trzeba posiedziec nad tym ale fajnie wychodzi.

A teraz skoro już tu pisze to nie bede zakładał nowego tematu tylko zadam pytanie w tym. (odwrotne do wczesniejszego)

Mam piosenkę długą (megamix) jako jedną a chciałbym nagrać jako kilka żeby móc słuchac np od połowy. Próbowałem zaznaczyc indexowanie i nawet sie nagrało ale mimo tego że na moim odtwarzaczu indexy odczytuje to nie można ich przełączać (technics sl-ps670d)

Stary 18.08.2006, 15:03   #5
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
stara bolaczka Techniksow - w instrukcji swojego mialem napisane, ze widzi indexy, ale nie daje mozliwosci nawigacji pomiedzy nimi
taka mozliwosc dawaly tylko najdrozsze modele (slownie - zawsze tylko jeden w danej kolekcji... chore...)
pozostaje przeciac utwor
zeby unikanac przerwy w odtwarzaniu najlepiej nie operowac na mp3 (stala wielkosc ramki, jak juz pisalem) tylko na wave

przydalby sie jakis spec od Audio... ja to nagrywam od wielkiego dzwonu, wiec i moja wiedza pozostawia sporo do zyczenia
nimal jest offline  
Stary 18.08.2006, 21:40   #6
Jerry from hell
Calibra is the best!!!

Oki. Wielkie dzi***281;ki @nimal. Pozdroofka.

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: