![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.02.2005
![]() |
MACowy CD-Image *.toast. Jak to odczytać pod WIN XP?
Jak w temacie...
Mam małego z tym zonka. CKNOW.com podaje tylko jakiegoś toast platinum pod Maca. Mam PCta, żeby nie było. Z programików mam Alcohola i Nero. Żaden formatu nie poznaje (w sumie nie dziwne skoro to Macowy format). Nie za bardzo się orientuję czy wogóle da się to odpalić, ale jeśli tak to byłbym zobowiązany za jakieś info. Generalnie emulacja Maca (o ile jest możliwa) raczej odpada, chociaż w ostateczności i taką przeżyję... Z góry dzięki |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tylko Toast wypali *.toast ! I tylko na Macu.
Emulacja obrazu na Pececie nie udala mi sie ![]() Spytam sie jeszcze mastaha od Macow co on o tym mysli.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.03.2005
![]() |
zmien rozszerzenie z .toast na .iso
![]() dziala bez problemu ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Sa dwie metody: -wypalic ten toast jako dane na Pc, na Macu zamontuje sie bez problemu. -wypalic jako ISO, uruchomic emulator (i tu jest bol bo nie znam dobrego emulatora Maca na PCeta!) Ew. jeszcze dwie: -dac sobie spokoj -kupic MacaMini, (odsylam na www.apple.com) |
|
![]() |
![]() |
|
|