![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.05.2005
![]() |
Lite-on Dvdrw Shm-165p6s
Witam mam takie pytanie czego moze to byc wina??
a moj problem jest taki kupilem plytki DVD-R Manty no i nie moge na nich nic nagrac a kupilem DVD+R jakiejs nieznanej firmy tansze i nagrywa bez problemu ... co zrobic?? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Kupowac markowe plyty Verbatim czy TDK, liteon nie lubi zlej jakosci plyt, a to ze jej nie wykrywa to kwestia biosu zaaktualizuj go
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
wykrywa czy nie sam nie wiem bo wkladam plytke i podswietla sie w nero napis BURN czyli wykrywa ale np sam ustawia sobie predkosc 4X nie da sie jej zmienic po naduszeniu BURN niby nagrywa 5 sekund i komunikat ze nie udalo sie...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Tak jak mowie kupowac markowe plyty a nie jakies budżetowki, bios nie zna tej plyty wiec daje minimalna predkosc nagrywania, zaaktualizuj bios i nie kupuj szajsu bo nawet jak ci sie uda nagrac plytke to dane po kilku dniach moga byc nie do odczytu
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
ok a uznajmy ze jestem ciemny to jak zaktualizowac bios?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
-mała instrukcja aktualizacji ...http://www.liteonit.com/ODD/English/...to%20flash.asp
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
no nie moge sam z siebie sie smieje... jestem na tej stronie http://www.liteonit.com/ODD/English/...del=SHM-165P6S znalazlem ladna paczuszke do mej nagrywarki i klikam ladnie na nazwe i sie nie sciaga nie wiem moze ktos jest wszechmogacy i potrafi sciagnac mi ta paczuszke jesli tak to niech mi albo wytlumaczy albo wzuci to na megauploada prosze
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
ok sory firefox nie sciaga a IE sciaga
![]() a jeszcze jedno instrukcja jest po angielsku a moze ktos ma cos po polsku?? |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.10.2004
![]() |
Ta seria nagrywarek posiada w/w wadę. Istnieje wątek, w którym jeden z kolegów napisał, że ma oddać ją do serwisu, bo ta wada jest im znana. Sam mam tą nagrywarkę i postąpię tak samo. I nie jest to wina nośnika, bo na innym Litku i Necu chodzi bez zarzutu.
|
![]() |
![]() |
|
|