![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
eduROM
mam lg12x8x32x i mam problem z wykonaiem kopi zapasowej programu "eduROM". W cloneCD zaznaczam "odczyt danych subkanałowych dla data i audio..." a podczas nagrywania "nie naprawiaj danych sub....". Po nagraniu i odpaleniu wiadome okno "Program wykonał nieprawidłową operacje........". Czy problem lezy w niewłaściwych ustawieniach czy moze po stronie nagrywarki
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.05.2002
![]() |
witaj
na LG16x poszlo ale musialem zwolnic odczyt do x4 i zapis x8,te same opcje w CloneCD (ver 3.0.5.1.) co u ciebie pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
bzdura !
|
![]() |
#4 |
Gość
|
Zainstaluj eduroma, odpal conyXl i wszystko Ci napisze jak zrobić.
|
![]() |
#5 |
Gość
|
następna bzdura
|
![]() |
#6 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
kopiowanie edu-romów bylo niedawno omawiane -zobacz na stronach poprzednich.
AS - bez komentarza; napisz wiem, ale nie powiem tylko po co wtedy pisac? |
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
edu romy zabezpieczone są secu romem z którym clone cd sobie radzi bez problemu z odpowiednim sprzętem. nagrywarka swoją drogą ale ważniejszy jest sprzęt którym odczytujesz. generalnie odczyt cd rom toshiba i każda nagrywarka z raw dao. ja robięje w locie x 12 z toshiby na teac`a i już.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.06.2001
![]() |
Po co się męczyć ściągnąłem taki CD Install do Edurom G3 gdzie wszystko jest już załatwione, nie sprawdza zabezpieczenia i wszystkie EduRomy chodzą cacy, a jak ładnie się przegrywa żadego kombinowania. Ktoś nieźle pomyślał i nawet cracka nie trzeba przegrywać bo sam się instaluje. Rewelacja. Radzę Ci poszukaj bo nawet te skopiowane w poprawny sposób u niektórych nie zawsze chcą działać. Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Wyjadacz ;)
![]() |
te skopiowane w poprawny sposób działają u wszystkich tylko nie chodzą te co kopiowali ci co im sie wydaje że skopiowali w poprawny sposób a jak coś komuś nie chodzi to jest to wina samego programu lub kompa a nie metody kopiowania
|
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
Proszę Zoltar podziel się crackiem bo poległo już kilka płytek...
- wszyscy by skorzystali! Pozdrawiam mgrabas |
![]() |
#11 |
Gość
|
otrzymałem mailem jakiegoś cracka do eduromów, ale nie wiem jak go dołączyć do tej wiadomości?
|
![]() |
#12 |
Gość
|
Witajcie !!!
Zapraszam do zamówinia image'a wszystkich części eduromów. Nie ma takiej nagrywarki która by jego nie nagrała poprawnie. Odpowiednio zrobiony obraz to podstawa - odpowiedni sprzęt ! Wystarczy badziewna nagrywarka i odpowiedni soft CloneCD lub CDRwin zaleznie od części. Zapraszam www.junior101.republika.pl Czas już rozwiązać definitywnie problem z eduromami!!! Pozdrawiam Junior |
![]() |
#13 |
Wyjadacz ;)
![]() |
jak już tak reklamujesz to powinieneś mieć trochę lepszy spis, brakuje Ci około połowy nowości cieniutko nie mówiąc już o konsolach
|
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2004
![]() |
czy ktos a tego cracka i zechcialby sie podzielic ??
Dodam że posiadam juz przegrane eduromy i zaden z tematow nie chce sie odpalic. Ostatnio zmieniany przez Alien_PL : 30.08.2004 o godz. 15:21 |
![]() |
![]() |
#15 | |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|